Thursday 17 September 2009

AH LONDON LONDON




Ne kadar çok özledim... Bir taraftan londra demek benim için kardeş demek, 1,5 senedir kardeşimi de göremedim, Londra'yı da ve bayram sonrası uzun bir aradan sonra gidiyorum. Bu gidişim aynı zamanda London Fashion Weekend' e de denk geliyor. Bir taraftan LFW09 a katılacağım, bir taraftan sizlere yazıcak yeni stil vahaları, yeni butikler araştırıyorum. Hazırlıklara başladım anlayacağınız. Bu nedenle gidişim öncesi ve sonrası derken muhtemelen bir 10 günlük konseptimiz so British olacak:) Umarım hoşunuza gider.


Bu hazırlıklar içinde Vakkorama'dan çok ilgili bir haber aldım, Ben Sherman İngiliz sokak modasının temsilcilerinden, Vakkorama'ya özel bu sonbahar kış sezonunda koleksiyon çalışmış. Vakkorama web sitesi ne yazık ki her zamanki gibi çalışmıyor, mağazada göreceğim koleksiyonu ama fikir almak için buyrun Ben Sherman.

I missed London sooo much. First of all London means my brother to me whom I haven't seen for 1,5 years. Eventually I will be in London from 23th till 27th visiting my brother and attending the London Fashion Weekend 2009 in search of new style oasis's and different boutiques.
Because of all: before, during and after trip, the concept will probably be all British for the next 10 days.

And today I got a message from Vakkorama with a similar theme about Ben Sherman who is the rep of british street style and whose made a special collection for Vakkorama. Vakkorama web site doesn't work as usual but you can look at Ben Sherman to have an idea.

2 comments:

Anonymous said...

hemen siyah beyaz cizgili birsey almak istiyorum...tabii zayif olmak gerek, simdi cok komik olur hamile halimle ama...
tommy hilfiger reklamlarindaki laci-beyaz ve kirmizi siyah tshirtlere de bayiliyorumm.
yasam

Unknown said...

Evet, benim de ne zamandır favorim..
Bir tespit: çizgiler inceyse," enine çizgiler kilolu gösterir!" kuralı bozuluyor, hatta ZARA yeni sezon hamile kolleksiyonunda bile ince çizgili laci- beyaz top lar gördüm, ama senin hamileliğinin bitmesine az kaldı Yaşam'cım, biraz daha sabır, yılbaşında payetli çizgili mini bir tunik elbise hayal ettim senin için, buluruz da:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...