Wednesday 9 December 2009

BRANDS FOR LESS


Yeni keşfim!
Önce yeni bir komşu butik açılıyor diye önünden geçerken göz atıyordum. Sonra ürünler geldikçe, özellikle christmas wish im Burberry trench coat lar ile uzaktan göz kırpıştık ama ben yeni bir butik daha işte! bunlar da sahici değildir!" demiştim.
Ta ki annem geçen sabah elinde Brands for Less'den bahsedilen gazete küpürü ile bize gelinceye kadar...gidip bakmaktan bir zarar gelmezdi:) Çok şeker sahibesi tek tek ürünleri bize keyifle gösterdi. D&G, Moschino, Gucci, Marc Jacobs elbiseler, Max Mara, Burberry palto ve trench coatlar ilk aklımda kalan ürünler. Sayelerinde 1 değil 2 Burberry im oldu. İsimlerini bile koydum! Brity ve Silver:) Gelecek postlarda kendileri ile tanışırsınız. Firmanın 1,5 senedir Şaşkınbakkal'da bir şubesi varmış, Avrupa Yakası eşrafı olarak kaçırmışım ne yazık ki... İnternetten de satış var ama exeriyetle mağazadan alınmasını öneririm çünkü bu ürünlerin bu kadar ucuz olma sebepleri küçük defolara sahip olmaları. Orjinal ürünleri nasıl bu kadar uygun fiyatlara sattıklarını öğrenmek için sahibesi ile yapılan röportajı BURADAN okuyabilirsiniz.
Adres: Teşvikiye meydandaki House Cafe'den sağa içeri girin, bu sokağın sonuna kadar inin, sonunda solda.

Marc Jacobs
Burberry
Gucci
My new invention!
At first I thought that it was another new boutique in Tesvikiye, later as new pieces kept showing up, I came across a beige Burberry trench coat (which is one of my christmas wishes) winking at me but I said to myself they could not be original!
Until one day my mother showed up with a newspaper clipping which was about Brands for Less. We decided to go and take a look at that small shop, a quick look couldn't be dangerous at least.
Brands for Less has a nice lady owner , she showed us all clothes and coats one by one.
They sell D&G, Moschino, Gucci, Marc Jacobs dresses and Max Mara, Burberry coats and trench coats. I bought 2 burberrys:) I have named them as Britty and Silver, you'll see them at my future posts.
Brands for Less' first shop has been opened at Şaşkınbakkal 1,5 years ago, I missed that because of being a europe side resident. They also have online shopping site but I suggest you to go to shops as the pieces are sold at good prices because of tiny teeny defects. The answer of how they can sell the original pieces with good prices is HERE, you can read an interview with the owner of the company.

Adress: Turn right from the House Cafe at Tesvikiye Square, go at the end of this street, it's on your left.

3 comments:

Aslı Ekc said...

Merhabalar,
Daha dün google da brands for less teşvikiye yazınca neler çıkıyor diye merakımızdan gezinirken sizin yazınızı okuduk.Yorumlarınız ve güzel görüşleriniz için çok çok teşekkür ederiz.Yeni ürünlerimizle tekrar görüşmek dileğiyle..

BRANDS FOR LESS
Emel Şafak-Aslı Şafak

Anonymous said...

supersin sekerimm..senin sayende adresi kolayca bulduk..hem saskınbakkal dakinde hem tesvikiye dekinde sayende muthis parcalar yakaladık..:)yeni kesiflerini merakla bekliyoruz..:)

Unknown said...

Çok sevindim, ben de bu mağazadan nasıl uzak duracağımı bilemiyorum, yeni arayışlara devam:) Sahibelerine tekrar tşkler.
Not: İsim yazılmamış, ID'de belirtin please:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...