Friday 11 December 2009

MARVEL'S GIRLS


Alison/The Dazzler:)

Şık, farklı kazaklar bulamamışken, düz hırkalar almaktan sıkılmışken, hiç beklemediğim bir yerde çok şık t-shirtler buldum. Bulur bulmaz da göreceli yüksek fiyatına rağmen aldım, çok memnunum. Bershka ünlü çizgi roman kralı Marvel'ın kızlarından bir seri t-shirt yapmış, t-shirtler bu şahane kahramanların resimlerini taşımanın yanı sıra, payet, zımba ve seramik hissi veren plastik baskılarla daha da özelleşmiş.

Bu tshirtleri düz hırkalarımla ve ceketlerimle kombinleyip giyeceğim, bulamadığım şık farklı kazakların yerine geçecek bir çözüm oldular. Hatta bugün ALISON BLAIRE'li sarışınlısı üstümdeydi:)

İyi haftasonları...

While I couldn't find any chic sweaters and bored with buying simple and one color cardis, I found these chic tees at an unexpected place. I'm pleased about buying them despite of their little high prices.
Bershka has made a tee collection with girls of Marvel who is the king of comics world. Beside the heroines, the sequins, studs and different accessories like ceramic make these tees very original.
I will combine them with my cardis, jackets and I will create a chic top effect. I wore Alison Blare's today:)

Have a good weekend.

Jacket: Roman (new:)), Jean: Topshop, watch: Toywatch (new:))

Jacket: Machka, Jean: same

Jacket: Machka, Jean: same




1 comment:

Stil Direktoru said...

kimseler buna yorum yazmamış şaştım doğrusu tam tarzım şeker bayıldım bunlara marvel aşkına süper herom :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...