Wednesday 24 February 2010

DILAN

Bugün ki konuğum Dilan, yaz sonu yapılan Fashion Days'de tanıştık. Çok yetenekli bir moda fotoğrafçısı, eğitimi Londra'dan, İstanbul'da bir çok çalışmaya imza atmış, halen aktif çalışıyor.
www.dilanbozyel.com
Bu büyük yetenek ile Stilize sayesinde tanıştım:) sizler için stil sahibi örnekler ararken kendisini çok beğenmiştim, o zamanlar ilk günlerimdi ve fotoğraf çekmek için izin almaya bile korkuyordum:) Güneş ile tanışık çıkınca iznini istedim ve tam Stilize diyecektim ki, "ben seni tanıyorum, Stilize'yi takip ediyorum." demez mi:):) O günün benim için nasıl mutlu geçtiğini anlatamam.
İleride Dilan ile Stilize için çok güzel projeler yapacağız, öncesinde bu post ile kendi tarzindan bahsedeceğiz.
Dilan'ın seçtiğim kombinasyonları aşağıda, o da zevkle siz Stilize okuyucuları için stil notlarını hazırladı,öyle güzel anlattı ki aynen paylaşıyorum.

Dilan1
Shoes: Mango - Tr, Dress& Scarf: Primark - Lndn, Jacket: Vintage -Lndn, Where: Istanbul
Kim ne derse desin Primark ve H&M' in guzel parcalari gunluk hayat kurtaricisi resmen : )) Zaten moda konusunda deli gibi paralar harcanmasina karsiyim sanirim.. Ozel parcalara elbette deger ama gunluk secimlerde en rahati boyle hem ekonomik acidan hem de rahatlik acisindan..

Dilan2
Hair band &Necklace: Sunday Market- Lndn, Tee& Skirt: H&M (Last year lmtd. collection) - Lndn, , Where: Istanbul
Dikkatle incelersem kendimi; ya cok renk kullanmayi seviyorum ya da siyah beyaz uzerine gidiyorum. Gunluk moduma gore kesinlikle degisen bir durum bu hepimizde oldugu gibi. Etnik parcalari modernize ederek kullanmaya bayiliyorum , Diyarbakir'li olusumdan dolayi olsa gerek :)
Ve de denizci stiline bayiliyorum.. Annemin Kibrisli olusunun etkisi mi demeliyim buna bilemiyorum ama o hep boyle giyiniyor hala.

Dilan3
Vest: A Boutique- Paris, Leggings: A Boutique in Angel- Lndn, Bag: Primark-Lndn, Sunglasses: Sunday market- Lndn, Where: Paris
Siyah beyaz deyince aklima cocuklugumdan beri ya puantiye ya da cizgili geliyor. Hatta butun renkleri dusunursek dolabim bu konuda gercekten urkutucu, hepsi ozenle dizilmis her renk cizgili top,etek,elbise hatta tayt ve pantolon var. Pijama veya gecelikte bile cizgili tercih ediyorum. Elbet bir psikolojik acilimi olmali bu durumun.
Son olarak ekleyebilecegim eger siyah beyaz ve koyu renkleri tercih etmissen mutlaka yanimda Mac kirmizi rujum veya kirmizi eldivenimi tasirim : ) O an canim istemese bile gun icinde elbet kullanirim diye cantama saklarim hatta.

Dilan4
Gloves: Sunday Market - Lndn, Shoes: Keds (topuklularla dolasirken cantamdaki kurtaricim onlar benim-renk renk mevcut) Where: Paris

Dilan5

Dilan6
Jean: Motto, Tshirt&Cardi: Mudo Fts64, Babets: Bershka, Socks: Penti, Sunglasses: Vintage, Where: Cyprus
Stilize der ki:
Doğunun renkliliği oryantalliği, Akdeniz'in sıcaklığı ve deniz aşkı üzerine, Londra'nın moda perisinin tozunu, hem de gözleri renklerde usta bir sanatçı yutarsa Dilan olur:)

Ben çok şey aldım Dilan'dan umarım size de ilham kaynağı olmuştur.

1 comment:

Nil said...

Aa Dilan :) çok tatlıdır severiz kendisini kocaman öpücük ona burdan ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...