Wednesday 10 February 2010

HAPPY COOKIES

Bugün işyerine mutlu dükkan bomba gibi düştü, Duygu öğrenmiş bizlerle paylaştı her siteyi inceleyen çığlık çığlığa. Evdeki ufaklıklara, sevgiliye ya da anne adayı arkadaşlara çok güzel bir hediye. Muhteşem kurabiyeler yapmış sevgili Zeynep. Sevgililer günü için de esprili, romantik bir hediye seçeneği olabilir hem de lezzetli...
Fiyatlar çok butik kalıyor ne yazık ki, sanırım üretim kapasitesi çok düşük maliyetleri yüksek, umarım kapasitesini arttırır, maliyetlerini düşürür de daha çok insana ulaşır ama kalitesinden ödün vermez.
Ayrıca Zeynep 27 Şubat'ta bir atölye de yapacak, katılımcı olup el emeği göz nuru kendi yaratıcılığınızı da kullanarak bir şeyler yapmayı seçebilirsiniz.
Detaylar ve Zeynep ile irtibat için bloguna göz atın..



2 comments:

Zeynep - Mutlu Dükkan said...

Çok çok çok çok teşekkür ederim :) yorumların kritiklerin hepsini dikkate alıp zamanla bir çözüm üretmek için elimden geleni yapacağım. Blog çok başarılı çok tebrikler :)

Unknown said...

Seni tanıdıktan sonra internette araştırdım, kurabiye süsleme işi büyük bir iş olmuş ve bu işe gönül veren bir çok kişi varmış ama senin tasarımların fark yaratıyor, eminim zamanla ulaşacağın kişiler de artacak.
STILIZE'yi begenmene de çok sevindim:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...