Monday 8 March 2010

IPEKYOL LOOK


Picture 7

Yaaaa muhtesem, gerçekten muhteşem, Twitter'dan İpekyol'un yeni yüzüne bayıldığımı kolleksiyonu mağazada gördüğüm an duyurmuştum.
Uzun zamandır bir mağazaya girip, istisnasız her parçaya aşık olmayalı uzun zaman olmuştu. İpekyol bahar kolleksiyonu ile büyük bir değişime girdi, klasik iş kadını ve bu iş kadının özel günlerine uygun bir çizgisi olan İpekyol 10 yaş gençleşmiş. Sokaklara, yeniliklere gözlerini açmış, hem de kalitesinden vazgeçmeden.
Önemli yeniliklerden denim kolleksiyonu çok güçlü mesela, sonra gece de gündüzde giyilebilecek nitelikte tek parça elbiseler, çok kullanışlı, estetik ve rahat. Gece için hazırlanan tuvaletler ve kokteyl elbiseleri asil ve zarif...

Picture 10

Picture 8

Tabii bu kadar güzelliğin bir bedeli var, sezonda benim için 1-2 major parça ancak İpekyol'dan olabilecek:( derken....
Bu yeniliği Mart sayısı tüm dergilerde yeniliğe yakışır çekimleri ile duyurmaktan öte yenilikçi stratejinin devamı İpekyol Look isimli bir uygulama başlatmışlar.
İpekyol Look, yeni sezon tüm parçaların özenli styling çekimlerini içeren 128 sayfalık bir katalog. Buradan kendi styling inizi yapmanız, kombininizi oluşturmanız mümkün. Oluşturduğunuz kombini İpekyol mağazasına götürdüğünüzde kombini %15 indirimli alıyorsunuz. Benim kombnlerim aşağıda:) hepsini alamasamda oynaması bile güzel:)

Picture 9

4 comments:

Fashion Detox said...

slmm ödülünn varrr :))

http://thequeeenofdreaaams.blogspot.com/2010/03/ilk-odulumm-ve-yaratc-blogger-odulleri.html


Sevgiler,xoxo...

Unknown said...

:) ahhh çok mutluyum...Çoook tşkler.. Stilize'de de hemen yayınlayacağım..

naki said...

siyah yelege bende bayıldım..umarım bu hafta sonu ındırım vurmusturr onaaaaa..229 dan 115 fena olmazdı :)

Unknown said...

Ne yazık ki vurmamıştı Naki... Combomdaki bir çok parça da Rumeli Caddesi mağazasında yoktu:(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...