Thursday 22 April 2010

HERE IS MY SHOPWINDOW WINNER:YARGICI

PAS_2789

PAS_2792

PAS_2794

Yargıcı:)
Her sezon vitrini, içeri defalarca girmeme sebep, farkettim ki vitrin düzenleme de üstlerine yok. Çok çılgın, edgy şeyler yapmıyorlar, kimilerinizin "fazla tradisyonel" dediğini duyar gibiyim ama değil.
Ana mantık hep iyi kombinasyon üstüne, mankenler sade ve askı niteliğinde ama parçalar çok iyi kombin edilerek vitrine taşınıyor ve benim gibi combin işini kendi yapmayı seven bir insana bile "vitrindeki kombinasyonu olduğu gibi alsam mı?" dedirtebiliyorlar.


PAS_2795

Sezonluk trendler dışında Yagıcı'nın çizgisi çok net: Romantik. Ama her sezonun trendlerinin, Yargıcı'nın çizgisine verdiği dalgaların çizgisini, bozmadığını görüyoruz.
Vitrindeki parçayı istiyorum dediğimde "ne yazık ki kalmadı" cevabını almak, özellikle bu sezon çok sık tekrarlansa da ve hayal kırıklığı yaratsa da elbiselerini, uçuş uçuş toplarını, iç elbise ve eteklerini, babetlerini ve tabii ki aksesuarlarını çok seviyorum.
Yargıcı vitrinlerine bir de Stilize gözüyle bakın bakalım:)


PAS_2797

3 comments:

modavitrini said...

Aynen bende yıllardır Yargıcı'nın hem stiline hem de vitrinlerine hayranım :)mankenin üstündekileri verir misiniz deme isteği uyandırıyor vitrinler :)

*STYLEBOOM* said...

evvet evvet çok bohem ve çok romantik oluyor, bir de o koku, butiklerinin enfes kokusu karşı konulmazzz:)

bu sezon o papatyalı elbiseye bi de gördün mü bilmiyorum üstünde safinaz printleri olan elbiseye bayıldımmmmmmmm

ama yargıcı benim için problemli çünkü kalıpları çok geniş,çok loose bol giymeyi de sevmediğimdem kalıplar da geniş olunca ben begendiklerimi ya alamıyorum ya da annemin modifiye maker ellerinden geçiriyorum:)

Unknown said...

eheheh evet gordum çok sekerdi, ama safinaz tadında ip gibi bir kadın olsam giyerdim deidm alamadım:)
Kalıplar hakkında çok haklısın,kalıplar küçük göğüslü, ama diğer bölgeler geniş, bir acaip. Üste oturan modeller mümkün değil olmuyor, ya çoook büyük bedenler alıp salaş kullanıyorum ya da takılarda takılıyorum, fikir alıyorum başka yerlerden benzer fikirleri uyguluyorum:):) Napiim.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...