Tuesday 15 June 2010

BEBEK FEST 3rd DAY

PAS_4357

Ahh Bebek güzel Bebek.. Seni çok seviyorum, aşkımı ilan ediyorum:)
Pazar günümüz Mangerie'de muhteşem bir kahvaltı ile başladı, Mangerie ve bizim mahalledeki şubesi Delicatessen istanbul'da ki favori ikili restoranım kesin karar verdim. Manzara ile birlikte güzel kahvaltı yapabileceğiniz sayılı yerlerden.

Sonrasında bu sefer maaile şenlik alanına daldık. ilk duraklar bir gün önce ben de hipnotize etkisi yapan Biu Factory ve Günseli Türkay standları oldu. Biu Factory'den bonbonlarıma kavuştum, Billur bunlar nazarlık nazarlık diyince ayrı bir yer aldı gönlümde:)

bonbons

Günseli Türkay standında çoook tanıdık bir yüz, misafirlere yardımcı oluyordu, Koray Caner:) Onu da resimlemeden edemedim:) Aksesuarlara Günseli'nin bu sefer verdiği ağırlık daha bir başkaydı, ben de renklerle büyülendim

PAS_4375

PAS_4381

PAS_4380

PAS_4382

E tabi yeni keşiflerim de oldu mesela Fatoş hnm, Fatoş Tan aksesuar tasarımı yapıyor, özellikle romantik saç bandları yapmış çok beğendim, pudra renklerinde uçuş uçuş, haftasonları dümdüz bir kombinasyonu bile çok şık farklı bir havaya büründürebilirler.

PAS_4408

PAS_4407

PAS_4406

http://www.offnegiysem.com/ 1. yaş ödüllerinden Pick Me! kolye bana çıkmıştı:) Pick Me!takıları ve tasarımcısı ile tanışmak Bebek Şenliği'ne kısmetmiş:) Sadi, envayir çeşit kolye ve yüzükleri ile şenlikteydi favorim üst üste takılan yüzük melek kanatlar oldu.

PAS_4401

PAS_4399

PAS_4397

Sonra yeni bir keşif daha, deri kaplı, ayrıca üzerinde tasarımcısının hayali evlerle, mahallelerle süslediği defterlerle tanıştık, ben hemen morundan edindim, o deftere yazacağım büyüüük planlarım var:) Meliha Babalık tarafından tasarlanan Kumm defterlere http://www.melartstudio.com/ da ulaşabilirsiniz.

PAS_4392

PAS_4393

Pazar bu şenlikle çok renkli kapanmış oldu, bu tür organizasyonların devamı şart, güzeller güzeli şehrimizin kalp atışlarını hızlandırıyor, ona çok yakışıyor:)

Peki ben ne giymiştim;
Dress: Zara, Clutch: Vintage from London, Babets: Primark, Cardi: Mango

PAS_4379

PAS_4387

2 comments:

Cerenicus said...

Çok güzel detaylar yakalamışsın :))) Bizde seninle beraber gezmiş olduk. Billur ve Zeynep zaten muhteşemdi, önceki posta bayılmıştım, diğerleri de süpermiş.

http://cerengnc.blogspot.com/

Koray Caner said...

Ben bu yazıyı yeni görüyorum ve fotoğrafıma bayıldım! Hep diyorum zaten sendeki makina olay, beni bile adam etmiş baksana :)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...