Wednesday 30 June 2010

PARISIAN TOUCH WITH URBAN CULTURE

Picture 11

Sartorialist'ten sonra tkip ettiğim ilk bloglar fransız hem cinslerimindi. Ne kadar kendimi en uzak hissettiğim insanlar fransızlar olsa da Chanel, Dior, LV gibi sayabileceğim bir çok büyük moda devi ile kanıtlanmış bir gerçektir ki, bu konuda iyiler..
Benim için yeni ama dünya için mevcut bir keşif: Fransa'dan Gaspard Yurkievich.
Kendisi ile tanışmam, Bill's Store'da ayakkabılarına duyduğum aşkla başladı, allem ettim kallem ettim, denedim, rahatsız mı yoksa deyip yanılsamalar bile yarattım ama ilk indirim hamlesinde benim oldular..

Picture 12


Gaspard Yurkievich'i sonra inceledikçe çekici gelmesinin sebebini çözdüm ki aslında sokak kültürünü tasarımlarına yansıtan ama aynı zamanda Parisian asaletini, yenilikçiliğini, mağrurluğunu hep çizgilerinde saklayan bir tarzı var ve büyük genç bir kitlenin beğenisini de bu şekilde kazanıyor.
Gaspard'ın özellikle 2010 SS kolleksiyonundan bayan ayakkabılarını sizlerle paylaşıyorum, çok başarılılar.. Textile ve erkek giyim- aksesuarda da varlar ve bu başarıyı istikrarlı bir şekilde devam ettiriyorlar.
Erkek kolleksiyonundan şortlar, kalben hissi vuku olarak, Men's Fashion'a Ozan Alçın'a bir kaç gün öncesine kadar konu oldu, o yazıya da buradan ulaşabilirsiniz.


Picture 14


Picture 13



2 comments:

biu said...

hey ben de dün baktım ama önü kapalı olanlara. bu alttakı mavi yıkılıyormuş asıl, ama hiç görmedim sen gördün mü canım burda?

Unknown said...

eh mavi senin rengin, melissa larınla takım;)Kapalıları da çık begendim.
Görmedim cnm ama sadece Nişantaşı Bill's Store a baktım, soralım Kanyon'a da:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...