Friday 25 June 2010

SALE & WISH LIST

Of indirim başladı teker teker her yerde.. Beymen'de belirli markalarda %40 indirim, Harvey Nichols'ta %50 üstüne %50, İpekyol-Twist- Machka sonunda %50'de, V2K, Vakkorama %50...
Liste uzar gider.

Bense aklım karışık, indirimden kaçırılcaklar listemi oturtmaya çalışıyorum, sezonda giyime çok yatirim yaptım, indirimde aksesuara yapmam lazım, ayakkabım yoooook. Siz de sevgili gibi manidar bakmayın bana, gerçekten yok.

Listenin 1. sırasında güzel bir wedge geliyor.
Givenchy bence wedge lerin kraliçesi bu sezon, Beymen %50+%50 yapar mı.. çok zor.. bu hissi yaratanını bulmak mümkün mü çok zor...
Gözler arar arar, bu haftasonu bu efekti verecek, bütçeyi sarsmayacak bir seçenek.

givenchy wedge 3

2. sırada siyah dolgu topuk, dünyanın en şık ama bir okadar rahat ayakkabiları.
Bu kategoride sezon 1.si hiç önceden hoşlaşmasam da, ben Carrie'yi severim, Fendi Samantha'nın markası desem de.. Fendi'nin. Ne çok isterim Fendi tül bağcıklı sued stiletto lar benim olsun, olur mu olmaz, zor, Beymen'de yokladım kendisine dokunamadım bile.

fendi-tulle-embellished-suede-sandals

Pastel renkleri çok çabuk tükettim, neon renkler istiyorum, seviyorum arıyorum..
İlk Twent8Twelve parçam dolabıma girdi bile sarı Mon Amour Tee, Sienna'nın ellerinden gözlerinden çıkma hem de, daha kıyıp giyemedim..
Picture 10

Bir de çantam olsa, aldığım marine parçalarla kombinlesem..

Picture 11

..sonra Bill's de ki Özlem Ahıakın Neon elbiseler de %50 indirime girse bizden esirgemese de onu da 30. yaş günü elbisesi yapsam:)

Dilekler bu kadar, ne kadarı nasıl gerçekleşirin hesabını gelecek postlardaki kombinlerden okuruz..

Photos: style.com, jackandjill.com, twent8twelve.com

3 comments:

Cerenicus said...

Kesınlıkle ben de bır turlu ındırımde ne alacagıma karar veremıyorum, bir kadinin daima ayakkabiya ihtiyaci vardir ama benim de gozume kestirdiklerim var. Bu arada almayi dusunduklerin super parcalar, sectiklerini uzerinde gormek icin sabirsizlaniyorum...

http://cerengnc.blogspot.com/

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş said...

allahim!
her sabah 'artik alisveris yapmayacagim!' diyerek gune basliyor, oglene dogru 'sunu alsam, bunu alsam?' diyorum. aksaminda almis oluyorum.. diyet yap(ama)mak gibi!

Unknown said...

@Cerenicus, tşkler:) senin seçimleirni de merak etitm, kimini sadece mağazada ben de üstümde görebildim:) hayaller gerçek olmadı %50 %50 ye girmeyen ürünlerin ikamesi alındı:) Ama ilk gosterim Mon Amour tee m de, bakmak istersen: http://stilize.blogspot.com/2010/06/mon-amour-mon-cherry.html

@seda, ne yazık ki ole Seda, alışveriş hayatımızın bir parçası en azından akıllısını yapabilsek diyorum ben de ipin ucunu kaçırdığımda, uzun zamandır aklımda olan bir çalışma Smart Shopping yakında Stilize'de olacak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...