Monday 7 June 2010

SINGING IN THE RAIN




Evet pazardan beri İstanbul sular altında, hergün giderek artıyor sanki yağmur, yaz geldi derken biraz hayal kırıklığı ve muz kabuğu yaratsa da Frank babayı dinleyerek bu moodun da keyfini çıkartmak mümkün:) Yukarı da muhteşem performansını izleyebilirsiniz.


Bu hafta yağmurla birlikte bereketli de geldi, dolu dolu bir hafta bir sürü moda aktivitesi, organizasyonu var, ben de hepsine koştur koştur olsa da katılmayı planlıyorum.

İlki 8 haziran, bu akşam Fashionair Garage Sale Party 19:30'dan itibaren Akmerkez 4. Garaj-Human Parking Area'da, Fashionair katılımcısı tasarımcıların katıldığı, tasarımlarını başka bir boyutta sonduğu, ayrıca yardım amaçlı satışların yapılacağı güzel bir organizasyon olacak.

fashionair




İkincisi Aslı Filinta Sample Sale, 11-12 Haziran Lapart'ta gerçekleşecek, Aslı Filinta Midnight Express'lerde kolleksiyonu ile bizlerle buluşuyordu ama bu satışta çok uygun fiyata muhteşem parçalar edinme fırsatı biz moda severleri bekliyor olacak.

aslifilinta_samplesale



Üçüncü ise 11-13 Haziran'da Bebek Şenliği olacak, katılımcı sayısının büyüklüğü, canlı performanlar ve Galata Moda'nın geçen haftadan sonra devamı ile full haftasonu için uğrak yeri olmaya aday:)

4677593695_86c64b53a3_b



Herkese iyi haftalar...



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...