Sunday 25 July 2010

HOLIDAY SERIES- VOL5- BIG ISLAND

Yok bu seri sondan başa değil, bir baştan bir sondan...
Ada tatilimiz cuma öğleden sonra Cennet Adaları'nın merkezi sayılabilecek Büyükada eski adı ile Prinkipo'da (Prensin arka bahçesi demekmiş..) başladı.
"Ada vapuru yandan çarklı... " mırıltılarım sevgiliyi sıksa da, mood a girmek için iyi bir motivatör olduğu kesin, Kabataş'tan 1,5 saatlik bir yolculuk sonrası ana karadan bambaşka bir alemdeyiz.

PAS_6354

Otelimiz Princess, Ada'nın meydanında beklentilerimizin üstünde gayet rahat, tertemiz ve ihtiyacı karşılar nitelikteydi.
3 balkonu ile deniz manzaramız olmasa da ada meydanına nazırdık.

PAS_6288

Hızlı bir yerleşimin ardından akşam yemeği için Burgaz Ada'ya geçmeden hızlı bir ada turu yaptık, tur hemen otelin altındaki tarihi Prinkipo Dondurmacısı ile başladı. Nasıl bir şey anlatamam kendinden geçiyorsunuz, neden yok ana karada böylesi, neden bu kadar zor bu tadı tutturmak bilmiyorum ama muh-te-şem-di...

PAS_6305

Merkez meydandan uzaklaşıp arka sokaklara daldıkça tarihi köşklerde kendimi kaybettim, hepsi birbirinden keyifli, bahçesi, romantik çizgileri, bambaşka bir dünyaya ışınlanmış gibiydik.

PAS_6321

Bambaşka bir dünyada olsam da ezeli zehir kanlarımda, sizlere bir yerden bir şekilde ulaşmam gerek, ara ara telefon üzerinden anakarayı takibe devam ettim.


PAS_6639

Anadolu Kulübü etrafında kedi gibi dolaşıp, köşküm olsa bahçesinde huzur fazla gelince sosyalleşmek için kulübe gitsem 5 çayımı içsem.. gibi hayaller kurmadan edemedim:)

PAS_6335

Büyük Ada ile ilgili önerilerim, cumartesiye kalmadan haftaiçi görmek, dondurmasını, tulumba tatlısını ve iskeledeki balıkçıları yine gözüme kestirdiğim yenilikçi mekanlardan Eddie'yi örneğin denemek, kalınacaksa Princess, Splendid veya Prince oteller gayet manalı seçimler, adalar arası konuan motorlardan yararlanıp adadan adaya seyahetle geziyi hareketli hale getirmek..

Ne giymiştim?
Dress: Zara, Cardi: İpekyol, Babets: Melissa Coral, Scarf: Yargıcı, Sunglasses: Zegna(Emro's)

4 comments:

Sıla Yılmaz said...

Gitmek istiyorum.. hem de ne zamandır.. ama şimdi bu plan hızlanacak sayende :)

Unknown said...

Git cnm, ben çok vahlandım kaç senedir İstanbul'da burnuömuzun dibindeki bu cenneti ıskalamışız diye..

NlyStyle said...

mayısta burgazadadaydım ve aklımdan çıkmıyor. yazını okuyunca tekrar oralarda olasım geldi.biran evvel uçmalıyım...

iyilik, güzellik said...

Şaşkınlıklar içerisindeyim:)) dondurma yenılen fotoda ,arkada,hemen bitişiğinde duran kız ,arkadaşımmm benımmm):

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...