Sunday 12 September 2010

NYFW: MY EYES ON OUT!


9-16Elül tarihleri arası Moda başkentlerinden New York'ta süregelen moda haftasında 2011 yazında hangi parçalara gönül vereceğimiz netleşiyor..
Ben şöyle bir içeriye göz attım, öldüm- bittim, hemen bir yıl geçsin yaz tekrar gelsin, diyemedim. Minimalist akım iyiden iyiye her yerimizi sarmış, renkler yok yok, biraz hareket verilmeye çalışılsa da yapay kalmış bir şeyler işte.. şimdilik sevemedim daha önümüzde var 4 gün..

İçeriye daha detaylı StyleBoom araştırmacı-gazeteci gözlükleri ve parmakları ile pek ala bakıyor ve anlatıyor okumanızı şiddetle öneririm.

Bense dışarıya, moda haftası katılımcılarına baka kaldım, gözüm sokaklarda kaldı. Tommy Ton çekiyor style.com yayınlıyor, daha tanıdık göremesem de çok iyi fikirler var.
Giovanna, Olivia ve Diane görüntülerini beklemedeyim.


Picture 3

Miu Miu geçen sezon gerçekten kedileri neden sevmediğimi sorgulamama sebep oldu bu desenlerle.. Peki yeşilin taba'nın, pudra renginin ve bebek mavisinin uyumu..

Picture 8

Bu karede okadar çok şey bir aradaki zincirler heryerde, leopar da modada asla "asla" deme kuralını öğrenmezden önce yanıma yaklaşamazken, simsiyah bir kombinde tek başına altın aksesuarlarla, ya da aksesuarsız tek bir fuşya ya da karmen kırmızısı ile artık gönlümde..
Kamuflaj, hakilerle military çizgilerle yine çok sevmezken yumuşatılmış kombinlerde gönlümde, marine laci-beyaz çizgili toplarla örneğin...

Picture 7

Yine military, yine haki içini göremesemde hayalimde kiremit tonlarinda ince çiçekli organze uçuş uçuş bir elbise ile giyilmiş. Üstüne takılan taba ince kemer ile çok çooook romantik.

Picture 5

İşte gönlümün prensesi ne zamandır rüyalarımın çantası, hem de ne kadar güzel bir renkte, hadi gelsin artık modeller ya da ben gidiyim Londra'ya, alıyım Brit kızımı döneyim:)

Picture 11

Nar çiçeği saç bandıın takılışına dikkat! Bu bağlama Barcelona'da da çok modaydı, aksesuar firmasının fularlarından bu şekilde bağlamak için edindim, bakalım ne zaman kısmet olacak ve size de gösterebileceğim.

Picture 10

US ELLE Style Editor Kate Lanphear maskulen havasını ne kadar zarifleşebileceğinin en büyük temsili, çantaya ve bilklerdeki aksesuarlara dikkat!

3 comments:

Anonymous said...

oo çok tuttum bu saça bağlama şeklini, denenecekler listesine aldım bile!

Unknown said...

@fashionkido, uzun ince fularla denenince de baya chic oluyor. Ben de evde deneme yaptım ama sokaga taşıyamadım. Sende de takipteyim:)

miss orange said...

bu bağlama şeklini benim de denemem lazm çok hoş duruyor=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...