Sunday 10 October 2010

GREAT WEEKEND

Haftasonu rahat, güzel, evde, mahallede keyifle, dolu dolu geçti.
Bu haftasonu dinlendiğim, kendime ve "en sevdiğim" e vakit ayırdığım için yenilenebildim, hızlı, tempolu, bir okadar heyecanlı yeni haftaya hazırım:)

Twitter'dan izleyenlerinizle minik minik anektodlarla bu haftasonunun Stilize'yi ilgilendiren kısımlarını paylaştım, kaçıranlar için buyrun bir derleme:


Image268

Bisikletler daha sokaklarımıza inemedi ama mağazalarda dekorasyon için olsa da yerini almış. Bu Beymen Blender'dan, biri de Hermes'teydi..
Peki Cumartesi gezmesinde ne giymiştim?

Asker Ceketi/Millitary Jacket: Zara, Elbise/Dress: Blanco, Şal/ Scarf: Mango, Yağmur botları/Rain Boots: Hunter, Çanta/Bag: Mulberry, Bileklikler/ Bracelets: Zincirli Karmen, Taşlı Hediye ????


174735571

"Leopar benim tarzım değil!??" diye büyük laflar etmiş biri olarak 3-4 sene önce Derin Mermerci'yi simsiyah bir kombinasyonda fuşya bir etek ve leopar babetlerle gördüğümde ah allahım, ben bir ahmağım deyip, sözlerimi yemiştim. Ozamandan beri seviyorum leoparı özellikle de aksesuarlarda Torry Burch ayakkabılarda çok iyi kullanmış leoparı..

175266646

Siparişle gelen Chanel Paradoxal, sınavı geçti, 505'den sonra daha net rengiyle yeni favorim.

174736806

Lanvin erkek sneakerlarıyla gönlümü çaldı, özellikle kullandığı renkler ve kadifeye yakın nubuk gibi malzemelerle kalbimi çaldı. Beylere şiddetle öneririm, açık renk jeanlerle haftasonu için birebir.

Image271


Altın, platin karışık zincir bilekliği Karmen'de özel yapım, bu malzemelerle bir kolye vardı ben bileklik yapar mıyız dedim:) Yaparız dedi sevgili sahipler ve tam da istediğim gibisi çıktı ortaya, bugün taktığım Banana Republicten mini inci ve swarowski taşlı...

Image273

175302758-922f7e9277e7005a2ebea8e3476215d0.4cb23760-scaled

Sinemada Eat, Pray, Love izlemeden önce dergi kitap alışverişi tamamlandı, bu sefer moda dergileri değil iş dergileri tamamlandı, okundu...

175315323

Açılışta rahat rahat gezemediğim Diane Von Furstenberg'in Mono Butiği'ni gezdim. Favori parçalarım kışın mutlaka edineceğim kürklü kulaklıklar ve İstanbul şalı.. I Love Your Style kitabını edindim, cumartesi akşamı elimden düşmedi, Stilize'ye bir çok ilham verdi.

Image269

İyi haftalar..

8 comments:

Stilcatcher said...

Ben kitabı bitirememiştim.Filmi nasıl,kitabdan daha sürükleyici mi?

ŞIKELLA said...

yine cok cicisin canım :)

Cansın Ekşi said...

o çantana cok bayıldım.onlardan bi tane o kadar istiyorum ki !!

visnetadindaa.blogspot.com

Unknown said...

@Itır, ben de bitiremeyenlerdenim:) kitaptan hızlı ama film için yavaş. Benim film motivatörlerim sevdiğim oyuncular, sevdiğim yerler ve kostumler olduğu için hikaye yanısıra, ilk ikisini tutturdugu için keyif aldım ama istisnai durum, çoğu insan bitiremeden çıktı.

@ şıkella, tşkler:)

@Cansın Ekşi, ben de bir senedir dilime pelesenk edip anca alabildim ama degdi güzel gözüktüğü kadar kullanışlı da..

özlemm said...

şekerim bende filmi bitiremeyenlerdenim:))
aklım şu renkli taşlı bilekliğinde kaldı çok güzel(güle güle kullan) bende istiyorum nerden ve ne zaman aldın??(yani hala varmıdır?)

Unknown said...

@Özlem, o bileklik düğün hediyesi, ne yazıkki nereden alındığını bilmiyorum. Hepsi yarıdeğerli taşlardan ve altın. Yüzüğü de var severek kullanıyorum. Cemil Gezer'de benzeri şeyler bulabilir yoksa da yaptırabilirsin.

Anonymous said...

Hunter botların fiyatı ne kadar acaba? ben Bartın'da oturuyorum malum burada Hunter alacak bir yer yok. İnternetten almayı düşünüyorum ama önce piyasa fiyatını öğrenmem lazım.
Teşekkürler

Çağla

Unknown said...

Merhaba, ben geçen sene indiirmde yurtdışından 50 GBP ye aldım, şuanda da 120 GBP ymiş. Zaten İstanbulda da heryerden kalkmış ilginç bir şekilde...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...