Wednesday 6 October 2010

SATURDAY SHOPPING FEVER

Gelelim cumartesi alışveriş keyfinin bilançosuna:) Burada anlatmıştım, sevgili Boom ve FashionKido ile İstinyePark kazan biz birer kepçe misali alışveriş turundaydık.
Günün sonundan dolaba katılan parçalar aşağıdaki gibi..
Bunca mağaza ve ihtiyaç arasından satın alma kararımı verdiğim kazananlar...

İlk açılışı Sephora'dan kozmetikte yaptım, aradığım kırmızı ruj tükenmişti ama Benefit'in concealer setini, fondöten fırçasını ve lime kokulu duş jelini, bir de makyajı fixleyen Sephora marka sprey i kaptım..

PAS_8158

Bu sezon anladıkki benim rengim bu derin, tatlı bordo, elim ne olursa bu renklere gitti sonunda Stradivarius'da gördüğünü karpuz kol hırkayı edindim.

Pull&Bear aksesuarlar 3ümüzün de favorileri oldu. ince altın rengi ağaçlı-kuşlu, foto makineli-kartpostallı kolyeler ve kuşlu-mektuplu broş bizim oldu.

PAS_8156

Zara'dan Kido'mun elleriyle bulduğu altın zımbalı ince kemer en büyük ihtiyaçlarımdandı. Arkasından Pull&Bear gri, laci puantiyeli, kırmızı çiçekli kazak benim oldu.

PAS_8153

Calzedonia'daki seansımızsa en verimlisiydi, ben 6 parça çorapla çıktım, çok güzel ajorlu, dokudan desenli koton çoraplar edindik, şiddetle öneririm tam bu mevsimlik.

PAS_8157


En son durağımız OYSHO'dan göstemeyeceğim ciciler edinip aklım ve gözlerim arkada günü kapadık, indirim sezonuna listem oluşmaya başladı.

5 comments:

i-life's blog said...

bordo kazak ve onunla kombinlenen çok güzeller güle güle giy :)

MODA DUYGUSU said...

hayırlı uğurlu olsun çok zevkli parçalar edinmişsin.Çoraplara bayıldm ve bende bordodan çok hoşlanıorm bu aralar :)

Anonymous said...

kapatıcı seti ne kadara aldın kuzum ayıptır sorması?

Moonlight said...

Ben buralarda değilken ne kadar hoş olmuş burası. Bayıldımmm. Her posta ayrı yorum yapmak lazım ama çok yorgunum. Styleboom ve fashionkido ile birlikte alışveriş keyfinin ne kadar güzel olabileceğini, senin seçimlerini birebir gözlemlemiş biri olaraktan tahmin etmek hiç zor değil. Kıskandım! Hele o ganimetlere bakınca,gece gece içim gitti resmen. Hatta yarın olsa da bir alışveriş merkezine gitsem dedim. Malum kış da geldi, artık kapalı mekanlar baş tacı. Aldıklarının her birine bayıldım, güzel günlerde kullan Stilize;)

Trends by sevi said...

Gule gule kullan, guzel parcalar:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...