Monday 4 October 2010

SHOPAHOLIC? NOOOO SMARTSHOPPING!

PAS_8149

Stilize aracılığı ile tanıştığım blog sahibi arkadaşlarımla bir çok etkinlikte bir araya geldiğimizi biliyorsunuz. Ama esas uzmanlık alanlarından, planlı ve organize bir alışveriş günü için organize olmamıştık.
Sevgili STYLEBOOM ve FASHIONKIDO İstinyePark'ta buluştuk. Önce uzuuunnn bir ön fizibilite turu yaptık.
Atlamazsam: Tüm Inditex Grubu ( Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, OYSHO, Zara), İpekyol, Twist, Koton, Yargıcı ve hepsi..
Başınızı döndürebilirim hazır olun:)

Bershka erkek bölümü hırka ve kazaklarına, t-shirtlerine 3ümüz de ayıldık, bayıldık. Aldık mı noo ama kış iyice gösterince yüzünü en küçük beden alınabilir listesine yazıldı.


PAS_8094

PAS_8096

evet erkek bölümünde baskılar şahaneydi ama kadınlar için de çok iyi kesimli değişik t-shirtler vardı hepimizin eli dolapta 10larca olmasına rağmen t-shirtlere gitti zor tuttuk kendimizi.
Herkes, indirim öncesi sezon açılışında kalıcı bir kaç anahtar parça başındaydı.

PAS_8100



PAS_8110

Bu ara özellikle ofiste çiçekli şifon rahat elbiselerle blazer kombinim favori. Bu rahat kombin için seçenek aradı gözlerim, OXXO'da buldum bir tane Pull& Bear'da aşağıdaki laciverti yakaladım ama 36 bedeni yoktu, takipteyim.

PAS_8107



PAS_8103

Hepimizin elleri bebe yakalı, mini at baskılı, kuş, kurdele bakılı üstlere gitti, ama kesimler bana olmadı, FASHION KIDO kuşlu kaptı iki tane cicimi cici... Paylaşacak kendi yerinde..

PAS_8113

Pull&Bear kolyeler, madalyonlar favori aksesuarlar oldu, 3'ümüz de sebeplendik, foto makine&kartpostallı, hayat ağacı ve kuslu olan hele kus&mektup broş cooook ciciler artık hergün boynumdalar.

PAS_8116


Kar desenli, christmas kazakları etekleri çok şahanelerdi ama daha erken bunlar için, hava sıcak deyip gözümüz arkada bıraktık onları indirim zamanına..


PAS_8124

PAS_8125

PAS_8126

PAS_8127

Twist puantiyeli gri hırkaya ve incili kazaklara gittim geldim gittim geldim baktım, o da indirime kaldı.

PAS_8135

PAS_8134

Peki günün sonunda neler alındı?? Bu posta sığmadı gelecek postlarda...

9 comments:

Unknown said...

stilize süper yardımcı bir post olmuş bu:)) sayende oturduğum yerden alışveriş listesi oluşturdum. Bedenini bulamadığın elbise ve yılbaşı kazakları/hırkaları harika:))

MaceraperesT said...

siper bir post olmuş. alışveriş yapasım geldi:)

casey23 said...

stilize çok acil bi konuda yardım istiyorum nerden o pas_8113 numaralı resimdeki bebe yakalı gri bluz lütfen söyle bugün söyle akşam koşarak gidip alıcam :)

Unknown said...

@cool rich cat, çok sevindim:) indirimden önce dikkatli ama yeni sezonu taşıyabilecek bir kaç parça için örnekler koydum:)
@maceraperest, tşkler, sevdiğine sevindim.
@casey23, denemeden alma sakın, benim omuzlarım geniş kaldı mesela, bir yakayı çekiştirdi, sınırlı vuzut yapısına göre bir üst ama çoook güzel:)

casey23 said...

yok zaten denemeden alamam :) ama nerden aldığını yazmamışsın :(((((

Unknown said...

@casey23, Pull&Bear:)

casey23 said...

stilize, beni çok çok mutlu ettin :) ayrıca diğer aldıklarından özellikle bordo kazak süpper görünüyor!! güle güle kullan gösterdiklerini de gösteremediklerini de :)

DB JUNK said...

aaa saçlarının rengi değişmiş, ne güzel olmuş, çok yakışmış:)

Unknown said...

@casey23, tşkler:) sevindim işe yaradığına..
@DBJunk, evet giderek koyulaştı Denizcim:) Tşkler..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...