Thursday 9 December 2010

M.A.C TARTAN TALE

ATartanTale-Beauty1-72

M.A.C Tartan Tale İskoç esintileri taşıyan, net renkleri ile ilk kolleksiyonu Barcelona'da gördüğümde beni avlamıştı. Renkler, concept çok güzel mutlaka edinilmeli, kolleksiyon Türkiye mağazalarında da yerini aldı.

Yılbaşına özel çıkan kolleksiyon, bu haftasonu çok manidar bir organizasyon ile birleşiyor. Akmerkez M.A.C mağazasında 10-11 Aralık tarihlerinde 14:00-20:00 saatleri arasında M.A.C'in makyaj sanatçıları ve moda editörü Zeynep Tarhan Muslu'dan kişiye özel yılbaşı gecesi önerileri verilecek.

Stilize bu güzel organizasyona okuyucularıyla gitmek ister.
Düşündüm ki komple makyaj yapmak idaeli olsa da hepimiz için vazgeçilmez bir malzeme vardır...
Kimimiz için bu kırmızı bir rujdur, kimimiz için concealer, kimimiz için bir rimel, allık, benim için smolder M.A.C kalemim, yüzüme hiç bir şey süremeyecek olsam da gözümün içine M.A.C kelemimi sürmeden çıkmam:)

Siz de bu posta vazgeçilmez makyaj parçanızı yazın! Yarın sabah (10 Aralık) 11'de yapacağım çekilişle kazanan yorum sahibi olun, M.A.C'in bu güzel organizasyonuna cumartesi beraber katılalım, yılbaşı için ipuçları alalım, Stilize bir zaman geçirelim....


Cumartesi görüşmek üzere...


ATartanTaleCh2-Ambient1-72

ATartanTaleCh1-HOL10-Ambient2-72

17 comments:

gülşen said...

uzun ve belirgin kirpiklerin ifadeyi çook değiştirdiğini düşündüğümden, kesinlikle rimel ve kalem derim..

gülşen said...

belirgin gözlerin yüz ifadesini çok etkilediğini düşünüyorum.. bu yüzden rimel ve kalem diyorum..

gülşen said...

belirgin gözlerin yüz ifadesini çok etkilediğini düşünüyorum. bu yüzden de rimel ve kalem diyorum

cancan said...

Sevgili Stilize,
Öncelikle seni çok beğenerek takip ettiğimi bildirmek isterim. tarzınla ve trendleri takip edip bizleri bilgilendirmen sayesinde benim de giyim şeklim gün be gün değişiyor. Teşekkürler.
Makyaj konusunda ise benim vazgeçilmezim göz kalemi. sürmeden asla çıkmam. kalemsiz gözlerim uykudan yeni uyanmışım gibi ve yorgun görünür.
sevgiler

qvave said...

kesinlikle m.a.c. concealer ve plush lash rimelim =) sanki hiç makyaj yapmamışım gibi gözükür ama aslında çok fark yaratırlar. ikisini de çookkkk seviyorum^^

Selfet said...

Merhaba Sevgili Stilize,
Ben de gözlerin ve elmacık kemiklerin belirgin olması için rimel ve allık,bir bayanın olmazsa olmaz makyaj malzemeleridir diye düşünüyorum.Ve bu ikisini muhakkak kullanırım.Bu arada dolabında satışa çıkardığın parçalara hayranım :)Ama malesef ki beğendiğim parçaları almaya yetişemiyorum,hemen gidiyor :( Kombinlerin ve o kitaplığını ise ayrı seviyorum :)
Sevgiler..

chaala said...

bence biz ulke olarak cok göz odaklıyız. Yurtdısından bakanlar bunu daha iyi goruyor. Hani dısardan bakınca daha iyi gorunur ya... Vogue Kasım sayısında ünlü make up artist Gordon Espinet röportajı var. O da bunu soyluyor. Buradaki yorumlarda bu yönde zaten:)güzel cekilmis bir eyeliner'ın yerini hic birsey tutamaz benim icin yeni super slick maskara uygun olabilir onu da mat bir kırmızı ruj ile tamamlarım Russian red derim!

Anonymous said...

sevgili stilize bende mac farlarımdan asla vazgecemem :)
www.kelebeginruyasi.com

Anonymous said...

vazgeçilmezim eyeliner. daha dramatik bir etki istediğimde siyah, doğal görünümde kahverengi tercih ediyorum. ürün seçerken kolay sürülmesine ve rengin dağılmamasına dikkat ediyorum.

Anonymous said...

vazgeçilmezim eyeliner. daha dramatik bir etki istediğimde siyah, doğal görünümde kahverengi tercih ediyorum. ürün seçerken kolay sürülmesine ve rengin dağılmamasına dikkat ediyorum.

gizem said...

siyah far sürmeden çıkamam:)

Anonymous said...

hiç vazgeçemediğim...onsuz evden çıkmadığım ve belki yüzlercesi çekmecemi doldurur..RUUUUJJ tabii ki..bir de allık varsa yüzünde full makyajlı gösterir seni.....sevgiler kucak dolusu...
sevilay dinçer sevilay52@gmail.com

nalan said...

kesinlikle inglot eyeliner kalemim...=)

pastaport said...

Mükemmel fırçalarından sonra mua nin önerisiyle son anda kasada alışverişime eklediğim "paint pot/soft ochre". Denemeden aldığım bir urundu ama istiklal magazadaki mua yi daha sonra arayıp teşekkür ededim geldi :) göz makyajım yaglanmadan hiç değişmeden aksama kadar gözümde aynen durmakta.

cukulata.alba said...

çekici ve masum bakışlar ıcın rımel ve goz kalemı vazgeçilmezim

Anonymous said...

merhaba, MAC siyah göz kalemim, krem allığım, siyah rimelim vazgeçemeyeceklerim arasında..
sevgiyle, esra yalt

Doorstepping said...

Makyaj yapilmadiginda dahi yuzeye renk veren ruj tabi! Hastasiyim :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...