Wednesday 5 January 2011

SILK SCARVES

Louis-Vuitton-Resort-2011-Ad-Campaign-2-744x1024

Socks, belts, accessories like scarves can seem to be little add-ons but their impact may be huge if you use them on correct time and way.
Scarves are the most elegant and hard to use. With new Cruise collections they are on stage again..
They can be used as a hair accessorie, belt and on your neck with a basic shirt or tee. Sometimes I used it as a bracelet on my arm, or as an accessorie with a bag. They have a magical power for creating difference at your style. My favorite and collectioner brands for scarves are Hermes, Dior and LV. I couldn't get any till now but definitely some day in the future..


Çorap, kemer, eşarp gibi aksesuarlar küçük ekler gibi dursalar da doğru yerde ve şekilde kullanılırsa etkileri büyük olabiliyor.
Eşarp içlerinde en elegan aynı zamanda kullanımı en zor olan sanırım. Yeni Cruise kolleksiyonlarıyla bu ara tekrar gündemdeler.
Bir çok yerde kullanımı mümkün saç aksesuarı olarak, kemer olarak, düz bir gömlek veya tshirt üzerine renk katmak için, koluma sardığım bilezik yerine, çantama taktığım da oldu.
Stilize bir dokunuş için sihirli bir güçleri var..
Favori ve kolleksiyoner markalarım var, LV, Dior ve Hermes. Şuana kadar daha edienmemş olsamda gelecekte mutlaka listemde, sonraki nesillere de kalacak mücevher niteliğinde:)

Page_1
For now I have mini collection from Zara, Yargici, H&M etc..
Şimdilik işimi gören severek kullandığım mini bir eşarp dağarcığım da var... Zara, Yargıcı, Burberry ve Barcelona'da local shoplardan aldıklarım.


IMG_0673

I've found some good examples from LookBook.
LookBook'tan bazı güzel kullanımlara örnekler topladım.




596646_4591354316_ff248d3bfa_o


541865_srgey


Frida Johnson from Sweeden.


Picture 10

2 comments:

Anonymous said...

kesinlikle katılıyorummm :)

Anonymous said...

Çok güzeller hepsi ya.Favorim olsun biri onu yazayım dedim, seçemedim.:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...