Saturday 15 January 2011

STILIZE IN THE CLOSET!

Bu proje ne zamandır aklımda hatta ve hatta Stilize doğduğundan beri, ama bir türlü cesaret ve zaman verememiştim ki Petek'le başlıyoruz.
Fikir hakkı Harper's Bazaar'da saklıdır, en sadık olduğum dergi biliyorsunuz, 16 sene oldu bir ay sekmeden takipçisi ve koleksiyoneriyim kendisinin.
Onların yıllardır sürdürdüğü bu bölümde stil sahibi kişilerin dolabına girilir, önemli parçalar, kombinler ve stil ipuçları toplanır.
Yani In The Closet serisinde Stilize kişilerin dolabında olacağım, çoook yakınlarımdan seriye başlıyorum sıra sizlere de gelecek:)

This project has been on my mind for sometime well actually since I have started writing Stilize, but I didn't have the courage or the time unfortunately..
We are going to start with Petek.
This idea belongs to Harper's Bazaar, one of maganizes which I have been most loyal to. I haven't missed an issue in 16 years and been a collector since.

I'm going to be in the closet which belongs to the Stilize People and start with my friends. Your closet may be next??

IMG_0837

IMG_0712

Terlik patiklerime bittim:) I loved slippers:)

Petek'in dolabını hatta ve hatta evini hallaç pamuğu ettik, çok eğlenceliydi ama bir taraftan da pek yorucuydu, muhteşem ev sahipliği ve özene bezene dolabı ile nasıl güzel bir başlangıç yapıyoruz:) SABIRSIZLANIN;)

We turned Petek's closet and her house upside down. We had fun but also very tired. We are going to make a perfect start with her charming closet and hospitality:)

Ben ne giymiştim? Siz meraklanırken..
When you look forward to reading it... What I wore??

Gömlek/Shirt: Zara, Top/Üst: İpekyol, Etek/Skirt: Atmosphere (Çokomel/Nişantaşı), Çorap/Leggings: Calzedonia, Botlar/Boots: Sertaç Delibaş (Casette Butik), Küpeler/Earings: Cem Lokmanhkim


IMG_0834

IMG_0833

3 comments:

mrtha said...

ayakkabılarına bayıldım :))

DB JUNK said...

Bayılırım dolap karıştırmaya:) postları takipteyiz:)

Unknown said...

@Gök, ben de:) biraz actıyorlar ama alıscak ayaklar baska yolu yok:)
@DB Junk, Denizcim ben de aynen, çocukken de herkes evcilik oynarken ben arkadaşlarıma gittiğimde dolabı fulll dokmek isterdim. Bakalım sırada kim var:)takipte kalın.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...