Wednesday 23 March 2011

PLURALISM:)

Söz! Uzun sessizlik sona erdi, hayatımdaki değişime uyum sağlamak biraz zaman aldı, bundan Stilize de payına düşeni gördü ama değişiklik güzel:) Kızan, özleyen herkesten özür! Telafi dönemi başlar. Değişiklik nedir derseniz ben toplamda 9 ay, bugünden itibaren 5 ay daha "biz" im artık. Çoğul oldum:):) E biraz kamera fobileri, ne giyeceğini bilememeler oldu, ama yavaş yavaş ısınıyorum, my closet postları bile gelecek:) Artık son aylara dogru baya egleneceğiz, hayatıma olduğu gibi Stilize'ye de renk katacağına eminim. Veee burada demiştim ki hep sağdakiyken soldaki olabilir miyim? Olurum, babetler hayatıma dizi dizi tekrar girdi... Şansıma, bu dönem bale- babet dönemi! Black Swan filmi etkisiyle son 5 senedir hayatımızda tekrardan yerini alan babetler populerliğini arttırdı. Bir çok markanın yıllardır babet kolleksiyonları saklı kalsa da, tüm consepti çalışan ve kalbimi çalan Chloe gibi koleksiyonlar da artık var.. Uçuş uçuş, nude, sade, romantik, rüya gibi..

babets

Bir de Londra keşfim Pretty Balerinas Beymen Blender'da yerini almış durumda, eğlenceli ve mutluluk saçan halleriyle ilk tercihlerimden...

untitled

İlk My Closet postunda benim tercihlerimle de tanıştırmaya başlayacağım sizi...

10 comments:

zynpinci said...

Ben de neden hiç sesi soluğu çıkmıyor diyodum, meger cok cok cokk guzel bi neden yuzundenmis, cok sevindim senin adına:) sana sikintisiz geçecek 5ay ve bizim için de bol bol post diliyorum.. Wellcome back ;)

NALAN HAZNEDAR said...

Pretty Balerinas lara ba yıl dımmm

biu said...

heyyyy çok mutluyum, emınım cok eglencelı postlar gelcek minikle :)

styleBOOM said...

yupiii baby stilize public olduu:)

JTB (JourneyToBlue) said...

tebrikler:)

JTB (JourneyToBlue) said...

tebrikler:)

Unknown said...

Ne güzel haber, tebrikler :))

Unknown said...

Hepinize çook tşkler:)

kirpi pinky said...

çok güzel haber, tebrikler:))

Zeynep - Mutlu Dükkan said...

Çok çok çok çok çoooook tebrik ederim = ) Gözünüz aydın =))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...