Thursday 28 April 2011

THE C of the SS2011: COLOR YOURSELF

Sezonun C'si, Color Yourself, renklendir kendini! Nasıl olursa...
Pastellerin içinden göz kırpan neon bir parça ile, canlı renklerin ev sahipliğinde doğadan çalıntı desenlerin birleşiminde... Ya da blok, blok renk bloklarında.
Benim en sevdiğim ve elimin gittiği örnek: neonlar... bir parça ile enerji patlaması yaratmak hem giyene/taşıyana hem de dışardan kombini görene görsel bir şölen sunuyor sanki:)

Bazı uygulamalarda doğa da alet edilmiş, muzlar: olmamış yeşilinden - olgun sarısına, maymunlar çini renklerinde işlemelere masal kahramanı olmuş, yine renkli çizgililerle kombinlenmiş.

Önce podyumdan örnekler:
Jil Sander'ın minimalizmi neon renklerle yakaladığı kolleksiyonu, özellikle volumlu eteklerin basic tee lerle birleştiği yerlerde kalbimi kazandı..

Picture 16

LV en cool tarafa çekti renkleri, iddiası yetmezmiş gibi bir tutam pırıltı ekledi, bir de sınırları siyah çizgilerle belirleyerek her renge saygısını ayrı gösterdi.. Taşımak yürek ister, boy ister, ince siluet ister, ben de yok ama olanı izlemek şölen...

LV

Gucci ise renkleri her parçada altınla bağladı, bu parçaları bağımsız kombinlerde düşünemiyorum, vitrini satın alıyım çıkıyım:)

Gucci


Sokak görüntüleri son moda haftası defile çıkışlarından, Tommy Ton objektifinden..

Picture 1

color5

color3

color6

Renkler hepinize kolay ve sendromsuz bir Pazartesi getirsin:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...