Wednesday 7 December 2011

NEW PIECES

Hani biz donduk demistim ama biraz erken demisim. Ilk gunlerimiz pek zorlu gecti. Atlas reflusu, gazi egzamasi nanemolla bir kus cikti. Onun sikintilari oldukca ben de onunla sikintidaydim. Anneligi boyle boyle gorecegim, ogrenecegim..
Daha iyiyz bir kac haftadir, ben de kendime geliyorum. Ilk moral alisverisi tabiki oturdugum yerden yaptim, hal boyle olunca evden cikislar cok kisa zaman dilimleri icin ve elzem meseleler nedeni ile oluyor.
ASOS bana moral oldu tabi secimler kisitli, cunku kilolar coook yavas gidiyor ilk 6 ay diyet yasak, ama sevgili Ozge ile daha saglikli ve hem bana hem Atlas'a yarar bir listede calisiyoruz.

Iste sectiklerim! Heyecanla beklemedeyim paketimi, gelince herzamanki gibi kosemde cekimlerle post etmeyi istiyorum bakalim. Artik planlar benim degil Atlas'in yonetiminde:)


Untitled

Elbiseler boyle ustune deger gibi yapip da deymeyen salas, en buyuk kurtarici... Siyah opak coraplar ve loaferlarla hayal ediyorum.


Untitled


Enine cizgiyse kalin gosterir herkesin 1. kurali ama ben dogru koombinde bunun gecerli olmadigina inan ve uygulayanlardanim.

Untitled

Evet beden pek degisti ama ince bacaklarim tek yadigar olunca etekler salas kazak veya tshirtlerle kurtaricim oluyor. Ustteki jean gomlege de bayildim ama daha onun icin cooook erken:)

Untitled

Bu da bonus cantalarim:) yaptigim kombinlerde goreceksiniz siyah- altin ikilisine takilmis durumdayim, bu ikili askina bir loafer bir de babet edindim, e 7.700 TL yi bulan altindan hizli yukselen Chanel hayalinden vazgecince o boslugu bu cici dolduracak hem de fazlasiyla, gonul rahatligiyla...


Untitled

Bir seyi cok sevdim mi farkli renkleriyle alma hastaligim baki, bu canta da o hastaligimdan dolabima hediye neyle nasil takarim hic dusunmedim ama denk dusecek cok yeri olacak eminim.

4 comments:

Moonlight said...

Tekrar hoşgeldin Stilize, şimdi farkettim ki önceki postuna yaptığım yorum internetin gazabına uğramış. Maşallah Atlas çok tatlıymış, Allah analı babalıbüyütsün. Takip etmeyi bırakmadım, yazıların özlendi...

Ahu said...

Bir anneyi en iyi başka bir anne anlar.Evet yönetim artık Atlas bey'de :) İlk aylar çok zor geçiyor bunu itiraf etmek lazım ama zamanla herşey rayına oturucak ve maksimum 1 yaşında daha keyifli hale gelecek.Bu minik adamlar hünerlendikçe daha keyifli hale geliyorlar.İnşallah bir gün Mumu ve Atlası tanıştırma fırsatımız olur.Çok isterim.

Yeni cicilerinle postlarını merakla bekliyorum.

Sevgiler

http://www.ahuatesel.com/2011/11/my-first-givaway-yargc-necklace.html

duygutufekci said...

merhabalar,
hoşgeldin evine. hayırlı uğurlu olsun bebişin. sana sormak isteidğim bir şey vardı.atlas'ı amerikada mı doğurdun acaba?

Unknown said...

clunch mu desem laptop cantasımı bılemedim ama bayıldım o şeylere işte. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...