Thursday 8 December 2011

PREPPY STYLE: Loafers

Ilk Amerika deneyimim uzerine hic konusamadik, orda ilk heyecan ilk izlenimleri paylastim ama dogum sonrasi hayat tarzi, aldigim tad, insanlar, yasam gibi acilardan degerlendirince.. Ben Avrupa'ciyim, karar verdim.
Kulturun, yasanmisligin aktigi sokaklari seviyorum ozellikle de akdeniz ulkeleri ve Ingiltere. Amerika bana daha yuzeysel geldi, 2 ayda iclerine girmek imkansiz, koca kita adina bir sehirden karar vermekte... Hayat standartlari, yuksek, kolay ama nedense bir okadar tadi tuzu rengi yoktu..

Ne kaldi cebime, cok sey! Dustukce aklima paylasirim, stil olaraksa ilk aklima gelen Preppy Style, yani kollejli cocuk akimi, bu temiz hanim hanimcik, beyefendi tarzin baslica sahiplenen markalari Tommy Hilfiger, Brooks Brothers tabiki Ralph Lauren.
Amerika'ya gitmeden once dunyaya tekrar yayilan bir kac parcasi olmustu, hatta Tommy Hilfiger bu tarzi sahiplenmek adina Preppy ler icin bir el kitabi bile yazdirdi. Giyimden ote bu hayat tarzinin bir cok kurali var... Bense bu tarzi garanti, kurtarici ve joker olarak listeme aliyorum. Kolejden cikmis oldugu icin genclik getirdigi kesin, zenginligi temsil etmesi itici gelse de bence asil ve temiz bir havasi var.
Butun gorunum Preppy olmaktansa, Preppy parcalari bambaska kombinlerde kullanmayi daha cok seviyorum.

Bu tarzdan yakin takibime dusen ilk parca loaferlar, bir tane siyah deri ve altin detayli LV den edindim. Benim kombinlerde sik sik karsiniza cikacak. Onlar gelene kadar ordan burdan loafer ile yapilan Preppy kombinler bir fikir versin.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Duzler kadar topuklular da favorilerim...

Untitled

Ve beyler icin de cok chic bir secenek, bu ornegi gostermeden bu postu bitiremeyecegim:)

Photos: lookbook.nu, google images

1 comment:

Anonymous said...

high-heeled olanlar daha harika değil mi? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...