Saturday 7 January 2012

42?!

Hic bir zaman coook zayif dal gibi olamadim, en zayif halimde bile yuvarlak hatlarim beni "zayif" sifatindan mahrum etti. Ama arada kilolar oynasa da 38 ve M degismezdi. Ta ki Atlas gelip de +18 kg ile anne olana kadar:)
Ha bu +18 kalici degil misafir, hatta 10u gitti 8i var ama 8 icin bir sure, en az 2 ay hic bir aksiyona gecemiyorum. Diyetin "D" sini duyan bunye,sut uretim tesislerini durduruyor, oyle "su icmek yeterli sut icin.." falan biraz yalanmis...
Bu surecte yeni sayim 42, misafir de olsa kabullenemedigim icin, ozellikle alt beden alisverisine ellerim gitmiyordu, e eskiler olmuyor, hamile pantolonlari da gobek gidince totoda durmuyor.
Indirim ile birlikte misafirlerime misafirperverligimi en azindan Blanco gibi yatirimlik olmayan bir yerden gosteriyim dedim, ilk 42'm bir jean olarak dolaba girdi, 3-4 ayda rafa kalkmasi dileklerimle..

Saved Photos-312

Saved Photos-315

Saved Photos-318

Saved Photos-320

Barcelona Ontop bir sac aksesuar markasi, bayildim, Blair Waldorfun sac bandi kolleksiyonuna ulasmis gibiydim, ayri bir postta detayli anlatacagim.

Saved Photos-322

Haki palto: Diesel, Kazak: Zara, Jean gomlek: Pull&Bear, Leggings: Forever21, Sneakers: New Balance, Canta: Prada, Sunnys: Miu Miu


Saved Photos-321

Gel gel ama kalmaa:)

5 comments:

Trends by sevi said...

Çok garip bir donem beden için gercekten, henüz bu degisimi yasamadım ama çevremden gördüğüm kadarıyla o kilolar gercekten misafir, o yüzden kendine dert etme :) Ayrıca gercekten çok iyi görünüyorsun, Atlas müsaade ettigi sürece daha sık postlarını bekliyorum.

www.trendsbysevi.blogspot.com

Anonymous said...

Yaa bence çok tatlı olmuşsuuunn :) Tabi ki istenmeyen kilolar her zaman insana sevimsiz görünür ama dışardan bir göz olarak söylüyorum bence çok şirin olmuşsun. Belki de anneliğin kattığı bir güzelliktir bilemiyorum :)

Anonymous said...

bence 38 diil 40 ol :)

Anonymous said...

Kucağımda 3 yaşındaki kızımla resimlerine bakarken, "Bu güzel kadın kim anne?" diye sordu.
Bendeki misafirler de 19 kilo olarak gelip, sadece sporla 1 senede geldikleri gibi gittiler. Sevgiler ÖZDEN

Unknown said...

Cook tskler:) buyuk moral oldu hepinizin guzel sozler :) bir arkadasimin unlu lafini etmeden gecemeecegim:) goren gozlerin guzelligi:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...