Tuesday 10 January 2012

I LOVE REBAIXES!

Rebaixes burada indirim efendim!

Saved Photos-355


Turkiye'de en gec indirime giren grubun neden Zara oldugunu ogrendim. Cunku Ispanyollar, diger avrupa ulkelerinden farkli olarak Christmas ya da yeni yilda degil, 3 kralin hikayesindeki 6 Ocak'ta hediyelesiyorlar. Bu nedenle 2 Ocak degil 7 Ocak sabahi heryer indirimde.

Benim indirimden alacagim bir yatirimlik bir de yakalarsam dolabimda "ne kadar cok alternatif okadar rahatlik dedigim" 2 tip baslik var.

YATIRIMLIKLAR

Chanel kesim ceket ve hirkalar:
En spor kombini bile sika donusturen bu parcadan bir kac renk edinecegim. Blanco'dan lacivert siyah hirka tipi dolaba dustu bile. Mevsimsiz bir parca oldugu icin cok kullanacagima eminim.

Saved Photos-340


Biker ceket:

Bu da tam tersi sik kombinlerimi rahatlatip, dengeleyecek bir parca. Yeni sehrimde Ocak ortasi 15 dereceleri yasarken, 3 mevsim rahat rahat giyebilirim.

Saved Photos-341

Biker Boots:

Tamam itiraf ediyorum, universitede Harley' lerim vardi. Babama yaz kis giyecegim diye aldirmistim:) hala soylenir... Ama yalan degil, bu botlari sadece tayt ya da jeanlerle degil tiril sifon elbiselerle, sortlarla da seviyorum. Bol boyun kesi,i ile bacaklari ince gosteriyor, tuyosu;)

Saved Photos-353

FAZLASI OLMAYAN ZAMANSIZLAR

Beyaz gomlek, beyaz tshirt, babet, ev giyim- pijama, ic camasir, corap..

Tum aklinizdakileri, sezondan kalbinizi calanlari indirimde yakalamaniz dilegiyle ^.^

photos: google, lookbook.nu

6 comments:

melike said...

bir edit yapmadan edemicem Amerika'da 2ocakta indirim basladi zara grubunda. ispanyollar sanirim burada gelenekleri bir kenara birakip kapitalizme ayak uydurdu (:

Unknown said...

@melike, kesin!

Aysun Karaalioğlu said...

işte ben buna bilgi derim:) ben de gıcık oluyordum bu duruma....
o chanel ceketlerden ben de istiyorum...

Canan said...

blancodan harika parçalar çıkabiliyor, istanbul'da denk gelince alıyorum ben de hemmen,buarada o kırmızı siyah hırkanın geçen sene mangodan çok benzerini almıştım birisinde hırka zemin siyah cepler falan krem , diğerinde de hırkanın zemin krem rengi cepler siyah ama bir türlü nasıl ne şekil ne renkle giyeceğimi bilemedim geçenseneden bu yana toplasam 2 kere giymişimdir,önerin nedir stilize ne renkle giysem

Unknown said...

@Canan, Blanco nerde oluyor Istanbul'da?
Ben cok basit jean ve tshirtle oneririm o hirkalari, kendi basli basina dikkat cekici zaten krem ve siyah hatta beyaz sifir yaka ya da v yaka tshirtlerle, bol duz renk tunikler uzerine de guzel olur altna yine jean veya tayt giyebilirsin..

Canan said...

İstanbul'da Blanconun mağazası yok ancak ben ihraç fazlası ürünler satan yerlerde bulabiliyorum,daha çok elbiseleri oluyor orada ama. İnternet sitesinde harika parçalar var onların hepsi burada olsa başka yerden alışveriş yapmam bile :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...