Tuesday 24 April 2012

THE NEW GIRL: MEGAN DRAPER

Gecen konusuyorduk da kemiklesmis sosyal bir ortama, yeni gelen kisi ne dikkat cekici, ne caziptir. Yazlikta mesela 10 senedir her yaz gordugun arkadaslarin arasina bir kiraci kiz damlar ve tum dikkatler ilgi uzerinde toplanir. Normal hayatta ilgi cekmeyecek olsa da..
Bu yazinin yeni kizi Mad Men'den, Mad Men sevgimi, 60'lara bagliligimi biliyorsunuz. 5. Sezon acilisini muhtesem yapan serinin yeni ve bir okadar farkli bir kahramani var. Esas oglumuz, uslanmaz Don Draper'i bir kac guclu hareketle 2. Evlilige goturen Megan. Bu yaziyi yazmak icin zor bekledim cunku ilk bolumdeki etkinin karakterde surup surmeyeceginden emin degildim ama ardi ardina gelen 3 bolum hislerimi hakli cikartti.
 Hayata bagli, genc, akilli, guzel, durusu saglam bir genc kadinin etkiliyiciligini izliyoruz. Megan kusursuz bir guzel degil ama farkli havasi, kendine guveni, eglenebilmesi, gulebilmesi, hayata olumlu bakisi ile her giydigini, sacini makyajini cok iyi tasiyor. Kendi stilini yaratmakta en onemli unsurlar bunlar degil mi? Gerisi aksesuar, hatta detay..fransizca konusmasi baska bir fark yaratan detay, avupai havasindan etkilenip Kanada'li oldugunu ogrenince hayal kirikligina ugrasam da, Betty gibi ruhsuz bir karakterden sona Don'a da cok yakistigini dusunuyorum:) Yayinlandigindan beri tekrar tekrar izledigim Don'a dogumgunu hediyesi olarak soyledigi sarkinin videosu ve kisitli da olsa bulabildigim tarzina ait ornekler...


  UntitledUntitled Untitled

1 comment:

Lainy Alexandra said...

Classic beauty

Lainy
Hauteinhabit.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...