Monday 18 June 2012

MSGM: MIXED LAYERS, PATTERNS AND COLORS

Yaz cocuguyum dogumgunume az kaldi 32 yas, bu sene zorlu, kayitlara ozel bir yas olarak gececek.. Bunun serefine dogumgunumde kendimi guzel ve iyi hissetmek icin bir elbise bakmaya basladim. simdiden mi derseniz:) Sabirsizlik en buyuk karakteristik ozelligi olan ben icin, gec bile kalmis olabilirim:) E bir de onceden planlar yapip sonra o planlarin motivasyonu hayaliyle yasamayi da cok seviyorum...

Neyse Asos benim, net-e-porter senin online alisveris sitelerini gezerken MSGM Massimo Giorgetti isimli genc designer a ait bir talyan marka ile karsilastim. Cok kucuk ama hatiri sayilir kolleksiyonlari var, yazik ki premium bir marka ve parcalar 500 euro dan basliyor. Sahip olmak benim icin mumkun olmasa da fikir edinmek icin birebir.
Ozellikle 2012 sonbahar kolleksiyonundaki desenleri, dokulari, renkleri mix etmesine ve kombinlemesine bayildim. Hic bir zaman beceremedigim ama cok sevdigim bu yorumu uygulayabilmek icin denemelerimde MSGM klavuzum olacak..

Msgm2

Msgm1


3 comments:

Anonymous said...

32. yaşımı oğlum karnımda kutlamıştım. Doğuma 1 ay kala karnım burnumda, raflara böyle bir çağanoz yengeci bir yük tankeri edasıyla (eda!!:)) yaklaştığım için özel bir şey yapamamıştım. Bir de sende nasıl bilmiyorum ama paniklediğimi hatırlıyorum yaş ilerliyor diye. Şimdi yaş 34, benim oğlan bildiğin haydut, iş-ev-telaş derken ilerleyen yaşlarım daha az acı veriyor. Yeni yaşını şimdiden kutlarım, ailenle mutlu, sağlıklı bir ömür dilerim. Sevgiler. Elif

DB JUNK said...

Çok iyiymiş gerçekten. Özledik seni ya ne zaman geliyorsunnnn???

Unknown said...

Cok tskler Elif, yasin ilerledigine sasar durumdayim daha cok... Inanamiyorum pek 32 ye, bazen benim haydut ayiyor beni ama yine unutuyorum, hala 20lerdeyim sanki basinda degilde ortasinda.. Ne hissedersek oymus ya;)

Denizcim Agustos'ta insallah Bodrum'dayim.. Gun sayiyorum:) goruyorum Turkbuku postlarini ben de orada olacagim umarim gorusebiliris:):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...