Sunday 8 July 2012

NEW, OLD & NICE THNGS



Hani bu yaziyi yazdin, 1 Temmuz dedin, e 1 Temmuz geldi gecti neler oldu??? Ne olacak olan oldu, 1 Temmuz yani gecen hafta kisa bir tatil icin Costa Brava'daydik, o yuzden "begendiklerini git bir yerlere sakla, sabahtan git sakladiklarini al" gibi planlar yalan oldu.. Sonra uzulme dedim ( ben boyle son zamanlarda pek diyorum kendime birseyler, arkadaslarim uzakta olunca kendi kendine konusmalar artti:(), burada online shopping cok revacta, webden alirsin.. Indirimli satislar gece 12 de aciliyor diye emailler geliyor, ben de aman canim kim kalkar alir, bu tembel catalanlar mi derkeeeeeen.. Bir kere listenin 1incili bu jean, ikincil bu elbise kacti:(:( bakmadik magaza kalmadi, en son Istanbul'da bile sordum yok:( Evdeki hesabin aksine, listeden bagimsiz, bambaska parcalar bu indirimden dolaba dustu... Uzgun muyum biraz buruk:) ama hep begendigim bir turlu denk dusmeyen markalar dolaba girdi, memnunum.. Nice Things, Comp de Cotoneirs gibi..


Yavas yavas giydikce paylasacagim..

  Ah ahh.. Eskisi gibi platformlar bu etegin hakkini verirdi ama..

Instagram'da kapidan cikmadan yolladiklarimdan.. Oraya daha sik post ediyorum hizli ve kisa kisa olunca..
Bu etek Zara indirimden, cok rahat oldu.. Gomlek 3-4 senelik Zara'dan yine, ah bi kuple uzun olsaymis, plajda bikini ustu de giyerdim!!
Gozlukler yeni Retrosuperfuture, ismi gibi superler di mi?

  Evden cikmadan serisine devam.. #bimbaylola


Elbise Cortefiel, buyuk yas ortalamasina hitab ettigiicin kisindan girmiyordum.
ZIiiitt! Buyuk hata! Nerede ne bulacaginiz hiic belli olmaz, bu beyaz fisto elbise plaj kolleksiyonundan,
kesimi jilet gibi, ic elbise ile gunluk de giyerim siyah bikiniyle plajda da..
Canta Bimba y Lola isimli buraya ait bir markanin ozel bir yazi konusu olacak..

  Nicethings1

Bir yeni marka daha Nice Things.. Kendisini yillar once, Ispanya'dan katalogunu getiren bir arkadasimla tanismistim bayilmistim, bizim Yargici vari.. Ama daha renkli ve tematik.. Bu elbise ve penye blazer indirimden, blazerin gri ve laci cizgilisini de aliverdim.. Bise tuttu mu uzerime, yatti mi kafama alirim her rengnden huyum mevcut. Nice Things'e tekrar yeni bir yazida yer verecegim. Bikini H&M, bu sezon mayo kolleksiyonu asmis!!! Onu da ayrica yazacagim.. Ayy ne cok sey birikmis yazacak:):) Ayakkabilari 5 sene once alip hic giymedigime, bugunlerde her gun ayagimda olduguna inanir misiniz?!?! Bazilarinin zamani sonradan gelirmis:)

4 comments:

Anonymous said...

Elbise süper, mavi detaylarına bayıldım. Bikini ve mayoda fazla seciciyim, h&m'den bikini almayı hiç düşünmedim. Bu yüzden muhtemelen hem para hem de seçenek kaybediyorum. Zevkine güvendiğim için gidip bir bakacağım. Elif

Madam Chic said...

Bimba&Lola çantayı pek beğendim! Şuanda Madrid' dyim 3 hafta içinde Barselonaya geçeceğim, burada ki yeni markaları anlatan yazıları merakla bekliyorum eminim işime çok yarayacaklar (:

Sevgiler
madamchic

Anonymous said...

kıyafet postlarını cok ozlemıstım, cok ıyı geldı!

Anonymous said...

harika kombinler yine :))) ben de çantaya bayılmış ve maille sormuştum size ama ilk fotoğraftaki dolgu topuğu da pek beğendim, onun da markasını sorabilir miyim??teşekkürler şimdiden...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...