Thursday 12 July 2012

SUMMER TOYS

Untitled

Ne zaman oldu kozmetik yazisi yazmamisim, yaz geldi ister istemez kullandigim urunler degisiyor. Yazlik paleti tamamlamak icin baya bir aradigim urunleri de bulunca tamamdir dedim..

En renklilerle baslayalim makyaj malzemeleri, ben dudaginda ruj tutabilen o sahane kadinlardan olamadim malesef annem onlardandir mesela, cocuklugumdan net hatirlarim 70lerin, 80lerin populer cerceveli dudaklari annemin imzasiydi:) kahverengi cerceve ve o tonlarda dolasan rujlar, cok da guzel tasirdi bense kirmizidan gloss lara rujlari yemeklerime tatlilarima olmadi sade sos yapar 2 dk da yerim:)

Untitled

Bu durumda gozler on plana cikiyor goz makyajini seviyorum daha tuval gibi iynamak size kalmis.. Bu Kiko far kalemler acayip bir icad, buraya geldiginde cnm Selom kesfetti ben de once 2 renk almistim sonra hepsini edindim. Kiko Italyan ve cok uygun fiyatli bir marka.. Bu ara bronz altin ve mor favorilerim, gozumun altinda kullaniyorum..
Makyajda ilham aldigim yer cok, son zamanlar sevgili Hesionka'nin makyaj tutoriallarina takildim , ozellikle bu japon magazine sayfalari gercekten beni benden aldi... onlardan ilhamla pek kullanmadigim Eyeliner 101 durumundayim, simdilik evde deneme durumlari, elim gozum alisirsa neden olmasin disarda da.. Rimmel'in kalem vari eyeliner ini kullaniyorum..
MAC pigmentlerim ve Benefit Boing concealer mevsim farketmez vazgecilmezlerim..


Untitled

Gunes urunlerim 3 tane simdilik, ama ilerleyen gunlerde gunese cikma sikligim arttiginda Hawaian Tropic 6'siydi, 3'uydu girer portfoye.. 
Vucuduma Gurlain 15 kullaniyorum, hizli ve guzel renkte yakma gibi bir iddiasi var, iddiasinin arkasinda:) Lierac 15 for face yuzum icin, benim nemlendiricim de Lierac memnunum yuzde.. Mucizevi urun Nuxe, cok amacli yag, ben altin simlisini kullaniyorum, dustan sonra muhtesem geliyor cilde isterseniz saca bile surebiliyorsunuz.

Untitled

Okadar surunce gunes kremlerini, girip cikinca suya, guneste kuruyunca o cilt neoldu? Ben bir de kuru ciltliyim, pul pul, soyulan, zavalli..
Sabon yine Italyan ama burada tanistim.. Peeling icin deniz tuzlu ve aromatic yagli her cilt tipine uygun urunleri ile unlu, ben burada hamam-kese olaylarindan uzak kalinca kesfettim, cok memnunum haftada bir kullaniyorum hem hizli ve pratik hem de parliyorsunuz sonrasinda:) Firca ve masaj aletini bir aydir kullaniyorum, hic bir zaman cok zayif bir insan olmasam da Atlas'a kadar selulitlerle tanismamistim, simdi :( Bu nedenle kremler oncesi shower jelimi sunger yerine bu fircayla kullaniyorum, masaj aletini de kremli ya da kremsiz..
Yag bebek ve anneler icin hazirlanmis, lohusaliktan kalma halen banyodan cikmadan once surup bekliyip ole cikiyorum krem surmekten daha kolay geliyor..

Untitled

Portakal (selulit) demisken, soymak ve basucuma koymak icin ugraslarima devam.. Hedef Agustos Bodrum, son durum zoooor ama olsun umut dunyasi;)
Vichy Destock serisi Cellu bacaklarima, Ventre gobek ve love handle lara ah o love handle lar:(( Karin icin olan baya yakiyor insani umarim ise yariyordur.. Nivea el kremi ve Olu Deniz Chicago dan kalma body lotion kuru insanin anlik kurtaricilari..

Untitled

Bir insan bu okadar mi ugrasir saclarina da bir arpa boyu yol katedemez kardesim!!! Uzamiyor, yani cok yavas, tek derdim bi kurek kemiklerimin altina insin ama yok.. Hafta ici yine cinnet gecirip kestiriyim mi? demelere baslamistim Instagram'dan gelen "Yo yo yo yoooooo!" ile durdum:)
Sampuan, sac kremi olarak maskesi ve yagi ile Argan Nashi temel urunlerim, Nanokreatin urununu burada kuaforum onerdi, yag ile banyo sonrasi donusumlu kullaniyorum. Sacta kalan urunleri seviyorum ole ugrasamiyorum bekle, havlulara sar, tara.. Nelly Turkiye'den citir citir kuru saclarimi cok karistirirsam acmak icin..

Untitled

Vazgecilmez Lierac Antiaging kreme devam koymamisim buraya, oludeniz goz kremine de.. Araya Kiehl's girdi, yine Selom 'un tezahuratlari ile.. Bu lacivert gece yagi ana urunleri gibi hemen onu oneriyorlar ve goz kremini, ben bir de ferahlatici bir temizleyici istedim foam formatinda, Acai'yi verdiler. Kullaniyorum bakalim, bana biraz light geldiler, cok kuruyum cooook.. Kiko Tonic'i makyaj fazla olunca en son bir son temizlik icin kullaniyorum, Sephora'nin temizleyicisini direk yuzume bolca surup islak sicak havlu ile makyajimi temizliyorum, garanti derin temizlik;) 10 gunde bir de Sabon'un yuz peelingini kullaniyorum..


Bu yazin muhtesem uclusu

Bunlar da muhtesem uclu, bunlari surunce yaz, gunesin piriltisi insanin yuzune iniyor sanki:) cok seviyorum cok.. Ortadaki Gurlain'i cok aradim, yani oyle bir urunu.. hafif renk veren ince yapili, fondoten olmayan, nemlendiren.. Bu urun hafif renkli bir yag gibi, cildi hem nemlendiriyor hem de verdigi hafif bronz renkle cildi esitliyor.. Cha Cha Benefit'in sivi alliklarindan, bu renk benim tipime ve yaza daha uygun, High Beam'i dogal pirilti icin aydinlatmak istediginiz her yere kullanabilirsiniz, ben gozlerimin altinda dis ve ic kisimlara pat pat yapiyorum..

Untitled

Bu yazin renkleri:) Allahhhiiiimmm!! Su rengarenk ojeler bu yaz patladi da ben ole goze batmaktan kurtuldum, yazlari cok seviyordum zaten morlari, pembeleri, mercanlari, neonlari.. Neon Essie'ler mesela 2 sene onceden..

En uzun yazim oldu, kozmetik gibi eglencelisi de var mi, biz buyuklerin oyuncaklari :):)

3 comments:

Unknown said...

ne kadar tatlı hazırlanmış bie yazı =) uzun ama eglenceli =D

elif şüheda said...

resimlere yaptığınız animasyonlar cok tatlı nasıl yaptınız:)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları said...

HArikasın hep boyle sırlarını paylaş bizimle, pekçok ürününü kadrajıma aldım :) Özellikle selülit ve göbek konusunda çok dertlıyım, üstelık senın dunya tatlısı bır bebişin var bende o da yok ona ragmen son yıllarda çok kılo aldım, selulıt ve gobek yaptım, işe yararsa yaz bır daha ne olur, umutla beklıyorum :))

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...