Thursday 24 January 2013

HOLA :)

Untitled

Off oldu ayın 23'ü, yeni yılın ilk postu icin bir suru fikir plan harcandı gitti:( Böyle oluyor; gecikmek, beklentiyi yükselttikce, gecikmek baki oluyor, zaman akıp gidiyor... Ve bu döngüden kurtulmanın tek yoluysa, basit ve hızlı bir baslangıç! Biliyorum o başlangıç yapıldı mı, gerisi de akıp gidiyor.. Yeni yılla birlikte Stilize artık iyiden iyiye hayatın icinde olacak, hatta büyük bir degişiklik isminin onune ekler bile gelecek:O Cok yakinda:) Yılın en guzel açılışını geçtiğimiz haftasonu Madrid seyahatiyle yaptık, Atlas'la birlikte ilk bir sene kaybettiğimiz mobilitemizi, onun da artık koca adam oluşuyla bu sene yeniden kazanmak ve bu sefer muhteşem üçlü olarak gezmek,gormek en buyuk dileğimiz.. İlk deneme gayet guzeldi, ki üstüne sevdiklerimiz ve özlediklerimizle buluşmak, kreması çikolata sosu oldu:) Billur namı diğer offnegiysem.com, Ferhan namı diğer iconjane.com ile hıphızlı bir organizasyon ve spontaneye yakın bir seyahatle bir araya geldik.
  Untitled

Gitmeden yapilan planlar..

  #Madrid, planlar, planlar  @billursaatci @basarsarikaya @tytonidae
Untitled

Seyahatimizden küçük anektotlar:
- Madrid cok cok cokkkk soğuktu, Barcelona'dan sonra bünye şaştı, ilk gun itibariyle ses gitti, ben sessiz film mod on:):)
- Otelimiz Radisson, Billur'un yönlendirmesiyle süper seçimdi. Lokasyon, set-up, staff herseyden 10 puan!
- Yeme-içmede Barcelona'nın eline su dökecek bir mekan bulamasak da(1 senede Catalan'laştırdıklarımızdan mısınız?!?!:)) Mercado de San Miguel, Miau, Distinto mutlu ayrıldığımız yerler oldu:)
 - Prado Müzesi çoook etkileyiciydi, Atlas'ın içeri adımımızla sızması ve bize zaman tanıması da şahane oldu ama daha sokakları keşfedemeden girince akıl dışarda kaldı, yarım kaldı. Martin Rico galerisi en etkileyicisiydi, 2 reprodiksiyon bizle geldi yeni eve uğur getirmesi dilekleriyle:):)

  Guzeldi.. -

-Rastro, Flea Market, çocukla, dondurucu soğukla ve yanlış noktadan başlayıp kalabalığa karışamayınca felakete donüştü. Önerim, erkenci ve doğru sokakları bulabilmek için sabırı yanınıza alıp gitmek. Rehber olarak da offnegiysem.com ve iconjane.com önerilerini okumak, biz ıskaladık ama onlar doğru yeri yakaladı:)

 - Salamanca, Madrid'in en chic bolgesinde bir kahve içmek, insanları izlemek için Pazar yanlış günmüş. Pazar hariç bir günde buluşmak üzere dedik ve hayal kırıklığı ile ayrıldık...

 Sonuç: Bize Madrid bir daha gerek ama ancak baharda..

3 comments:

Trend Moda Stil said...

Gitmeden yapılan planlar ne kadar güzel olmuş:) İnsanın gidesi geliyor.. benim bloğuma da beklerim: http://trendmodastil.blogspot.com/

biu said...

Muhteşem bir özet olmuş :) Daha nicelerini hem 3nüz hem hep beraber yapmak dileğiyle canım! Atlas'ın fotolarına bakmaya doyamıyorum annesi. Lokum'u her gün bir kez de benim için öp. :)
Bu arada şu çizim programını gördükce hala kesfetmedin bak diye kızıyorum kendime :)

biu said...

Muhteşem bir özet olmuş :) Daha nicelerini hem 3nüz hem hep beraber yapmak dileğiyle canım! Atlas'ın fotolarına bakmaya doyamıyorum annesi. Lokum'u her gün bir kez de benim için öp. :)
Bu arada şu çizim programını gördükce hala kesfetmedin bak diye kızıyorum kendime :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...