Friday 6 September 2013

LIFE/ BRUNCH &CAKE

Kahvaltiya duskunlugumu herkes bilir, her ogun her daim kahvalti yiyebilirm.. Instagram'da buna ozel bir video bile hazirlamistim:)
Kesif ettigimiz yerlerin iyi bir kahvaltisi oldu mu, deymeyin keyfime.. Bu sehirde ne yazik ki bizim bildigimiz kahvaltiyi disarida yiyebilmek zor. Cunku daha cok itlayanlar gibi kahve (cafe con leche) ve croissant benzeri tatlilari yiyip cikiyorlar. Belki bir mini peynirli sandvic olabilir, okadar. Bugun anlatacagim gibi bir kac yer var onlari da bilmezken, tapas barimiz Ciudad'a oturup, masamizi kahvaltiya uygun seceneklerle senlendiriyorduk yine ayri:)

Brunch & Cake, Enric Granados isimli bir caddede. Bu cadde merkezi caddelerin hemen bir iki paralelinde Diagonal'den Gran Via'ya kadar uzanan, agacli, bisiklet yollu sahane keyifli bir cadde, buradaki butikleri gezerek yapilan yuruyusler ya da bisiklet turlari favorimiz.

19 numaradaki sirin restaurant'in Cup & Cake isimli kardesi ise hemen ayni cadde de 4-5 blok yukarida.

Brunch & Cake kisa ama her satiri tatmaya deger, saatlerce oturup keyif yapmak isteyeceginiz cok guzel, sicacik, cosy bir mekan.

Buralara gelirseniz bir sabahinizi Brunch & Cake'e ayirmadan donmeyin derim:)

Untitled

Benim her zamanki secimim, scrambled egg'le doldurulmus Bagel, yaninda avokado puresi ve Feta peynir ile..

Untitled

Bu soz yeterli degil mi, en lezzetliler hep anneannelerimizin babaannelerimizin elinden cikma degil midir?

Untitled

Sevgilinin secimi, Turkiyede olsak eminim ben de mudavimi olurdum, o Jamon'lar bizim Namli pastirma olsaydi:)))


Untitled

Barista'lar hem guler yuzlu, hem anlayisli ve bu sapka ve kiyafetleriyle cafe'nin en gorsel objeleri bir taraftan.

PicFrame

Brunch & Cake ismi uzerinde, Cake kismini atlamayalim, hepsi cok guzel ve lezzetli..


I love breakfast, I can eat breakfast for every meal. Also I've prepared a video about that at instagram:) We've discovered a new place that serve really good breakfast.
It's Brunch & Cake, in a street called Enric Granados. It's in the centre of the city.
If you come to Barcelona, You should have a breakfast at least one morning here. We love their menu, they have a short list but all of them are great. And also their cakes are incredible.


Me encanta el desayuno, puedo comer el desayuno para cada comida. También he preparado un video de eso en instagram :) Hemos descubierto un nuevo lugar que sirven muy buen desayuno.
Es Brunch & Cake, en una calle que se llama Enric Granados. Es en el centro de la ciudad.
Si vienes a Barcelona, ​​usted debe tener por lo menos una mañana un desayuno aquí. Nos encanta su menú, tienen una pequeña lista, pero todos son deliciosos. Y también sus pasteles son increíbles.



Brunch & Cake,
Enric Granados 19
Barcelona

1 comment:

Emel said...

Sizi instagramdan takip ediyorum, blog okuma alışkanlığım hiç yoktur ama yazdıklarınız ilgimi çekti. Ekimde Barcelonaya gelmeyi planlıyorum sevgilimle, foursquare de birçok mekanı kaydettim önerilerinize göre, özellikle bruch&cake i çok merak ediyorum, sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Sevgiler.. Emel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...