Saturday 21 September 2013

LIFE/ SIMPLE PLEASURES: CHEERS!


Untitled

Hayatin en guzel tarafi aslinda basit ve kolay seylerle bile mutlu olabilmekte...

Bu guzel pazar gununde sabah erkenden guzzelce bir kahvalti edip de aksama dogru acikanlardansaniz..
Ya da isten eve birazcik da olsa erken gelebildiyseniz, yanliz ya da sevdiklerinizle mutfaga girip, guzel bir sarap acip, yudumlamaya baslar baslamaz ise koyulup 15dk da masaya gidilebilecek basitlikte, kolaylikta ve insani cook mutlu edecek lezzette bir makarnayi fonda sevdiginiz bir muzikle yapmak en iyisidir..

Tarif:
Bir taraftan makarna suyu hazirlanirken kucuk bir tencerede zeytinyagina 2 dis sarimsak atilir, sarimsaklarin kokusu cikana kadar yagda cevirilir. sonra sarimsaklar tencereden alinir. 3 rendelenmis domates ve 1 dolu yemek kasigi domates salcasi zeytinyaginda iyice pisirilir. Pismesine yakin tuz ve bir tutam seker atilir. En son taze feslegenler kiyilip eklenir.
Hangi makarnayi secerseniz uzerindeki tarife gore kaynayan tuzlu suda haslanir. ( Aman annelerimiz gibi yapismasin makarnalar diye yag eklemeyin suya ki makarnalarin icine su isleyebilsin, guzel pissin:))

Pisen makarnalarin suyu suzulur cukur sizi mutlu eden bir servis kabina alinir:) once az zyagi ile karistirilir ardindan sos eklenir, uzerine yerken eklenmek uzere rende peynir hazir edilir.

Bizim tercihlerimiz:
Makarna: Barilla Campanella,
Peynir: Feta ve Cheddar Peyniri karisik,
Sarap: Viña Sol, Torres - Rosado
Muzik: Dolce Vita - Ely Bruna

Untitled

Tatlinin basiti ise sarabin devami ile en sevdiginiz meyve, buz gibi.. Benim incir:) Ya sizin ki?

Untitled





Life is beautiful because of the simple pleasures..
For a nice sunday evening or a easy working day which you can came back home a little bit early, you can open a bottle of wine, put a music and prepare a pasta alone or with your belowed ones.

Recipe:

When your water gets ready for the pastas, on the other hand in a small pan put some olive oil and 2 pieces garlic, when you smell the garlics get them out. Put that pan 3 crushed tomatoes and a generous spoon of tomato paste, cooked them well, add a pinch of sugar and salt. An the end chop fresh basils and add to sauce.
Cook your pasta according to it's directions. When it's done put them on a bowl at first add a little bit olive oil and mixed gently, than add the sauce and mixed all, prepare crushed cheese for adding while eating.

Our choices:
Pasta: Barilla Campanella,
Cheeses: Feta and Cheddar,
Wine: Viña Sol, Torres- Rosado
Music: Dolce Vita - Ely Bruna

The best dessert is your favorite fruits with left over wine..:) Mine fav is fig, yours?

La vida es bella, porque de los placeres simples ..
Para una buena noche en Domingo como hoy o un día de trabajo fácil que puede volver a casa un poco antes, puedes abrir una botella de vino, puesto una música y preparar una pasta, solo o con tus amigos, tu familia o tu novio/a.

Receta

Cuando el agua se prepara para las pastas, por otro lado, en una sarten pequeña pone un poco de aceite de oliva y 2 piezas de ajo, cuando huele los ajos sacarlos. Ponga 3 tomates triturados y una generosa cucharada de pate de tomate en la sarten, que bien hecha, añadi una pizca de azúcar y sal. Un final pica albahaca fresca y añadi a la salsa.
Cocine la pasta de acuerdo a sus instrucciones. Cuando termine las puso en un tazón en un primer pone un poco de aceite de oliva o y se mezcló suavemente, de añadir la salsa y mezclar todo, preparar el queso triturado para añadir al comer.

Nuestras opciones:
Pasta: Barilla Campanella,
Quesos: Queso Feta y Cheddar,
Vino: Viña Sol, Torres-Rosado
Música: Dolce Vita - Ely Bruna

El mejor postre es su fruta favorita con el vino .. :) Mi favorito es el higo, tuyo?


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...