Wednesday 23 October 2013

STYLE/ %100 PURE LOVE

secdus

Secdus, ne zamandir instagramdan takibimde. Cok zevkli, el yapimi ev dekorasyon urunleri tasarliyor. Ozellikle yastiklar, amerikan servisler, son zamanlarda eklenen tabaklar, caydanliklar ve emaye fincanlar o kadar zarif, farkli ve narin ki..

Burada Barcelona'da bayan ya da erkek normal cantanin yaninda "tote bag" tabir edilen alisveris cantalarindan cok kullaniyor. Alisveris ettiginiz bir cok yerde cevreye duyarlilik icin naylon poset extra para ile satiliyor. Yine bir diger aliskanliklari, gun ortasi icin yemeklerini yanlarinda evden hazirlayip tasimayi seviyorlar, su herdaim bir sise yine yanlarinda olmali.. Gunluk minik alisverisleri icin olsun, bir nevi sefer taslari, atistirmaliklari ve sulari icin olsun cantalari hep yanlarinda..Kimi genel gecer basit materyallerden, kimi daha kalici ve omurluk...
Ben de edindim bir kac tane ama bir turlu icime sinmiyordu, sevgili Secda'ya da soylemistim.. "orjinal kumaslarinizdan bir de cantalariniz olsa..ilk musteriniz benim" o da ayni seyi dusunuyormus, ururunleri sanirim yazin cikarmisti ben okul baslayinca hemen siparisimi verdim.
Boyutu, kuvvetliligi, minik ayrintilarla kattigi siklik, simiden en gozde gunluk aksesuarim ve yardimcim oldu.. usndeki mesajsa her daim yanimda tasimak isteyecegim turden..
En cok da sapina yerlestirdigi mini kemer yuzuge bayildim, buraya kendisi iki farkli renkde ekose kusak hazirlamis ama ben de gunluk kombinlerime gore fular ya da esarplarimi bu yuzukle cantama ilistirebilirim:):)
Ustundeki mesajsa her daim yanimda tasimak isteyecegim turden.. %100 Pure Love!
Etsy'den satisi olan Secdus www.secdusshop.com markasinin artik kendi web sitesi de mevcut, bakin eminim sizi de kalbinizden yakalayacak bir cok urunu olacak:)

postsecdus

1 comment:

biu said...

Secdus fanı olmamak elde degil! O kadar severek yapıyor ki, enerjisi ile beraber gelmiştir ta Barselona'lara eminim :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...