Tuesday 17 December 2013

KIDS/ The Little Big Man


Atlas'la birlikte hayatimizda buyuk bir pencere acildigi bambaska bir dunyaya yolculuk ettigimiz ve yeni bir cok sey ogrenerek, kendimizi bile tekrar taniyarak hayata devam ettigimiz bir gercek..

Bu yeni dunyada bizim icin her gecen gun kazandigimiz tecrubeyle mi orantili bilinmez, bazi degiskenler daha kolaylasirken, bazilari ise yeni tanistigimiz icin yine caresiz hissettirebiliyor. O zaman okuyoruz okuyoruz, ayni durumdaki anne -baba arkadaslarimiza danisiyoruz ve en onemlisi kalbimizin sesini dinliyoruz ve hep Allah'a dua ediyoruz, bizi dogru yoldan ayirmamasi ve Atlas'i en iyi sekilde yetistirebilmememiz icin bize kuvvet vermesi ve yardim etmesi icin... 

Bir yerde okumustum afrikada aclik ve imkansizliklar nedeni ile evlatlik verilen cocuklar icin bagli olduklari kilise, yeni ailelerine verilirken bir toren duzenliyor ve bu torende bir dua ediliyor. Duada; "Caresizlige, karanliga mutlaka duseceksiniz, Allah yardimciniz olsun size dogru yolu gostersin, karanliginiza isik olsun..." benzeri bir cumle geciyor.. 

En en caresiz kaldigimiz anda, tam bu isi yapamiyor muyuz diye umutsuzluga dusmusken mutlaka bir mucize oluyor, ya hic tahmin etmedigimiz sorunun sebebini ogreniyoruz, cozumunu sunuyoruz, ya da geciyor.. oylesine gecebiliyor.. 

Anne- baba olabilmek ne kadar bizim jenerasyonumuz icin zorsa da bir okadar da guzel, istekli herkese anneligin babaligin kismet olmasini sonrasinda da bu muhtesem deneyimi en guzel ve kolay haliyle yasamalarini butun kalbimle diliyorum. Icimden gecirdigim, dusundgum bir seyi de soylemeden edemeyecegim cocuk sahibi olmak bir zorunluuk degil. 

Atlas 2,5 yasa yaklasiyor artik kucuk, caresiz daha bebek hallerini atlattik artik ona da burada daha cok yer vermek istiyorum:)

Umarim siz de sevinirsiniz buna.. Bu resimler CosmoCaixa ziyarettimizden..

Image 17-12-13 at 10.00

Image 17-12-13 at 10.05

Hirka/ Cardigan: Fred Perry, Diger tum parcalar/ Others: Zara

2 comments:

Enda said...

huzurlu, mutlu büyütün atlas'ınızı bekleriz tabi nice fotoğraflarını..

Sevgiler,
Enda,
http://detailsbyenda.blogspot.com/

Peaceinwonderland said...

Caresizlige, karanliga mutlaka duseceksiniz, Allah yardimciniz olsun size dogru yolu gostersin, karanliginiza isik olsun.

Paylaşımın için teşekkürler Stilize...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...