Monday 31 August 2009

TIME TO DIG INTO THE MAGS


































Dergiler... Nasıl anlatsam, nerden başlasam:) Stilize'ye de sebep olan onlar aslında, hastalık mı demeli, ne demeli, 29 yaşında moda ile profesyonel olarak ilgilenmeyen biri olarak baya kuvvetli bir dergi arşivim var. İlk göz ağrım Harper's Bazaar, 97'den itibaren her sayısı var ne eder, 12 X12= 144, Türkiye basımı ilk çıktıkları seneden itibaren ELLE ve Instyle, bir de çalışma hayatı ve biricik kardeşim O. nun Londra'ya taşınması ile son 5 senedir Voque UK. (Vogue Turkiye geliyor portföyüme eklesemde, UK alınmaya devam eder.)Bunlar düzenli takip edilenler, arada sırada alınanlar var ki: Elle UK, Glamour UK, Marie Claire UK.
Eylül sayıları çıktı:) En sevdiğim zamanları, ilk kapakları açış, ay boyunca tekrar tekrar bakılacak sayfalara ilk dokunuş.
Buyrun bakalım sonbahar 2009'ın nasıl geçeceğine dair ipuçları...

Not: Bu kadar dergi nerede derseniz, Ankara'da ki odamda 2003 e kadar ki arşiv duruyor, her gittiğimde büyük heyecanla bakıyorum, sonrası da evin her köşesinde... Hayalim ev sahibi olduğumda, tavanlara kadar bu dergileri tarih sıralamasına göre düzenleyebileceğim bir kütüphanede saklamak ve her an ulaşabilmek, başka önerileri olan? Siz napıyorsunuz?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...