Saturday 29 August 2009

IFD Final

Ben;
Kot ceket: Pull%Bear, bu sezon,
İç yeşil sırtı açık top: Network
Beyaz şort: Pull&Bear,
Sandals: Zara,
Zincir kolye: Karmen özel sipariş,
Clutch: Armani

Elbiseler: Özgür Masur.
























Yelek: H&M, Gömlek: Zara, Tayt çoraplar: Yurtdışı, Booties: Pedro Garcia


Tunik: Anneden kalma, Sarı Clutch: Londra'da bir butikten vintage, Botlar: Mango bu sezon
LOVE kolye: TOPSHOP bu sezon, Kolye: 2 kolyenin birleştirilmesi ile sahibinin tasarımı.

Final güzeldi... 19 gibi ordaydık, kalabalık baya hareketli ve renkliydi ama standların hemen toplanması çok yazık oldu. Hakan Yıldırım defilesine kadar kalsalardı keşke, bakmaya doyamadım. Defile bende hayal kırıklığı yarattı....IFD'nin ilk 3 tasarımcı sıralamama, en sevdiklerimden biri olmasına rağmen Hakan Yıldırım'ı alamayacağım:
  1. Arzu Kaprol defilesi, (stand ve defile başka başkaydı)
  2. Özgür Masur,
  3. Gamze Saraçoğlu
Tüm etkinliğin favori parçası Özgür Masur mor elbiseyi bugün çekebildik.
Bugünün en büyük hediyesi tanştığım güzel inanlardı. Dilan outfiti, özellikle botları ve çantasıyla önce dikkatimi çekti, meğer Stilize'yi de biliyormuş:) Tanışmış olduk, kendisi Londra'dan yeni dönmüş ve çok başarılı bir moda fotoğrafçısı. Gamze ise dergi editörü, eşi tanıdık çıkınca konuşmaya başladık, takıları ile yukarıda misafirimiz.
İsmini öğrenmeyi unuttuğum ve resimlerini paylaştğım son kişi: isimsiz hoş bayanın seçim ve kombinasyonu kalabalık içinde ayırtediliyordu.

Topluluğun son gün ki durumunu özetlersem, çok daha tarz sahibi, rengarenk ve cosmopolitti. En belirleyici unsuru, bu işlerle alakası olmayan arkadaşım B. güzel özetledi. Ayakkabılar gerçekten çok iyiydi, ayaklara bakmaktan kafamı yukarı kaldıramadım.


3 comments:

Anonymous said...

Stil yorumlarini keyifle takip ediyoruz, thanx.
...son zamanlardaki fotograflardan birinde Pero Garcia nin bir anckle boot resmi var, BAYILDIK, fakat rengi siyah mi gri mi ? cunku orjinal reklerinde gri mevcut degil. Bu konuda engin tecrubeleriniz ile aydinlatirsaniz memnun olacagiz, basarilairnizin devaminda bulusmak umidinde --

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Merhaba, öncelikle commentin için çok tşkler:)
Pedro Garcia anckle bootun rengi gri , mor kırıgı bir gri, model ismi TEXAS,rengin kodu da STEEL CASTORO olarak geçiyor. Official siteden de bakabilirsin http://www.pedrogarcia.com/, Ayrıca Teşvikiye'deki Vetrina'da da bu model vitrine çıktı.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...