Saturday 5 September 2009

SEX AND THE CITY 2

































SEX AND THE CITY 2 çekimleri Ağustos itibariyle başlamış, sinemalarda göreceğimiz tarihse 28 Mayıs. Dizinin, filmin benim için önemine girersem çıkamam:) Stilize içinse önemi her karakteri ile, mekanıyla stil sahibi bir yapım olması. İlk resimleri ve kritikleri paylaşıyorum. Çekimler devam ettikçe Carrie başta olmak üzere, tüm karakterler sık sık misafirimiz olacaklar. Bulabildiğim parçaları yazıyorum, sizin bulduklarınızda olursa commentlerde beklerim:)

1. resimde kıvırcık saçlar, converseler, skinny beyaz jean ve salaş tee ile Sarah Jessica'nın after- before fotolarında çıkan ilk film görüntüleri aklıma geldi:) Filmde 80's esintileri olacak demikki.

2. resim ise 1. filmin ilk ve en kalıcı karelerinden, ilk sahnedeki yeşil vintage elbise ve kaftanlı görünümü hatırlattı. Elbisenin " so plain" hali aksesuarlar yanında iyi duruyor, ayakkabılar golden Manolo, kolyeyi kısa zamanda keşfetmeliyiz, bu filmin inci kolyesi ya da zımbalı kemeri olabilir(1. filmde neredeyse her sahnede olan aksesuarlardı.) Ay şu iki foto hk. satırlarca yazabilirim... biri beni durdurduuu!:)


2 comments:

yasam said...

SJP biraz yaslanmis mi peki? sacini da sevmedim...cikcik....

Unknown said...

Evet yaslanmis ama bu kadin konusunda cok subjektifim sanirim, ne yapsa yakistiriyorum, ne yapsa begeniyorum. So 80's olmus saclar, Patricia Field (http://www.patriciafield.com) giydiriyor ve Patricia'nın en buyuk ozeligi exajere etmek. Bu abartı uygulamalari SJP de kucuk bir kadın olunca tasiyabiliyor. Ya da ben her seye sebep bulabiliyorum:) Kısaca ben bayildim:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...