Tuesday 20 April 2010

STILIZE LOVES V2K Designers

PAS_2720

PAS_2742

PAS_2730

Cumartesi Stilize'de V2K Designers ın Blogger'lar ve izleyicileri için hazırladığı partideydi. Stilize'yi hep yeni bir blog olarak tanıştırdım ama hakkını yemişim, 9 ay geçmiş bile, 3 mevsimi geride bırakmış.
Bu organizasyon ile severek benim de izledğim bir çok bloggerı gerçek hayatta tanıma imkanına sahip oldum:) Stilize'yi bedenen gerçek hayatta temsil etmek de zormuş, kolay olmadı ama bu deneyimi de atlatmış olduk.
V2K Designers ise çok misafirperverdi, dilediğimiz gibi gezmemiz fotoğraf almamıza izin verdiler, güleryüzlü çalışanlar bizleri kapıdan karşıladılar.

PAS_2743

PAS_2741

SJP'nin yeni filmde giydiği Halston elbiseler, Alexander Wang parçalar superdi. Mağaza girişindeki kombinasyonları çok beğendim:) Ayrıca erkekler için çok güzel seçenekler vardı, ayakkabılara aksesuarlara, gömleklere bittim.

PAS_2727

PAS_2725

PAS_2724

Beyler için değişik seçenekler bulabilecekleri yeni bir adres V2K Designers.
Organizasyondan diğer işler için erken ayrılmak zorunda kaldım ama umarım bir dahaki sefer olur ve ben sonuna kadar orada olurum.
Bu tür organizasyonların tekrarlanması ve Blogger'ların hep sevilmesi, desteklenmesi dileğiyle:)
Diğer bloggerların gözlerinden ve sözlerinden organizasyon için: Nil'i, Style Boom'u, Koray Caner'i, Cindrella Under the Umbrella'yı, Moda Sanattır'ı tıklayın.







4 comments:

*STYLEBOOM* said...

evet eveet keske daha cok kalabilseydin!ama yakinda yine bir araya geliriz:) kim tutar biziii:)))

Unknown said...

evet gelelim:) 23 Nisan da herkes bir yerlerde, sonrasında hava da ısınır. Güneşli bir gün uzun uzun bir brunch çok keyifli olur.

Unknown said...

Geldin ve tanışmadık mı???

Unknown said...

Ben çok erken geldim, çok erken de ayrıldım.. ne yazık ki seni kaçırmışı:( sonra resimlerden gldiğini gördü.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...