Sunday 23 May 2010

VIRTUAL SHOPPING

Picture 46
Forever21'den 2 top.
Picture 50
Bohoo'dan
Zaman zaman alışverişim geldiğinde, hem bütçeye zarar olmaması için hem gözümü doyurmak , hem farklı parçalar bulmak, hem de yeni fikirler edinmek için sanal alemde alışvrişe çıkıyorum.
Klasik bir kaç adres dışında yeni yerler de keşfedebiliyorum. Ha bazen bu tür gezilerim bile alışverişin ta kendisiyle sonuçlanabiliyor ama artık yapacak bir şey yok.
Bu şekilde son alışverişim forever21'den oldu. Bir bluz ve elbise istemiştim, gelen ürünlerden çok memnun kaldım ancak gelmesi ne yazık ki 14 iş günü denirken 30 işgününü buldu.

İşte bugün gözüme takılanlar, www.boohoo.com'dan kredi kartımı çantamdan çıkartanlar:) Büyük irade örneği hiç birini order etmedim.

Ben de geziniyim, nerelere baksam derseniz başlıca Türkiye gönderisi olanlar:

Gönderisi olmasa da ilham için:
benim tercihlerim, sizin de keşifleirniz varsa yorumlarda görmeyi çok isterim:)

İyi pazarlar..


Picture 26


Picture 25


Picture 49

Hepsi Boohoo'dan

10 comments:

Stilcatcher said...

pixie marketi seviyorum ben.Zaten sürekli psotunu yapıyorum:)

casey23 said...

sanal alışveriş olayına ben de çoooook sardım!!! asos'ta, forever 21'de ve boohoo'da gözüme kestirdiklerim var üstelik kredi kartımı çantamdan çıkarmama da gerek yok, paypal sağolsun :) ama almamalıyım.. almamalıyım... :S sanal alışveriş inanılmaz güzel bir tembellik ya!

Unknown said...

Itır, evet pixie de çok güzel ama daha bir şey istemedim ordan.
Casey23, PayPal a özellikle girmiyorum, hayatta duramam çünkü insan sanal alışverişte harcadığı para da sanal sanıyor alıyor da alıyor SIMS gibi, sona extre de gerçekle karşılaşma anı ağır oluyor:):)

aysegul in ny said...

Okulumun yanında forever21 vardı NY'ta ve günde abartmıyrum en az 5kere girip çıkardım içeri şimdi içim acıyor sitesine baktığımda ama shipping çok fazla gerçekten. Bir daha ki forever21 alışverişinde bana haber vermeyenin kaşığı da kredi kartı da kırılsın ki kargoyu paylaşmayalım tamam mı:)) ciddiyim optm :)

Unknown said...

@aysegul in ny, tamamdır anlaştık:)

Anonymous said...

miss selfridge ve topshop gönderi yapıyor, burada piyasaya çıkmayan parçalar için...ayrıca dhl'in yeni bir servisi var, USA adresi veriyor buradan yükleme yapmayan markalar için.

özge said...

özellikle boohoo daaan

özge said...

süper şeyler var gözüm döndü almak isteyenn yokkkmuuu? beraber bişiler alsak da shipping düşse... haber bekliorum kıslarrr

Unknown said...

Tüm tekliflere açığım yeter ki alışveriş olsun:)

Seda said...

Boohoo adresini daha önce duymamıştım. Büyük bir hevesle sepete ekledim ekledim, özellikle bir elbise var ki aklım kaldı.. üye oldum shipping seçmeye gelince OPPPSSS!! Türkiye'ye göndermediklerini gördüm. Çookk mutsuzum :(((

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...