Monday 28 June 2010

BIRTHDAYS

Sevgili sevgili 4 arkadaşımız güzeller güzeli iki couple'ımız, biri çiçeği burnunda çiftimizin fertleri haziran ayında dünyaya geldi, biz de getiğimiz haftasonu gece gündüz kutladık.
En sevdiğimiz balıkçı Poseidon'da şaane bir yemek, sohbet kutlama sıcacıktı.
Tabi bu özel gün için Stilize'de biraz özendi.



PAS_4917


Tunic: DIK (Do it with Kaan:)) project dress, dressed as a Tunic, Shoes: Gaspard Yurkievich -Bill's Store (New:)), Shorts: Pull&Bear, Jean Jacket: H&M, Clutch: Vintage from London, Earings: Cem Lokmanhekim

Bu garip yüz, bakış neden oldu demeyin, "yaşlısın, yaşın kaç başın kaç ??!!!" diyenler utansın, aman koccaman gülmiyim, mimikler oluyor çizgi derken, kendimden çıktım, bu da sondur. Banane!! olsam da 50, gülmeye devam.. bu ne surat yaw..



PAS_4918


Elbisenin kumaşı Salı Pazarı'ndan 5 TL ye alındı, modeli nişan elbisemin Stilize modifiyesi ile bu hale geldi, eserim diye mi bilmem çok seviyorum, çooooooooook güzel diil mi:)

İç giyim neden ortada demeyin bu konuda yazmıştım, görünmesini seviyorum, yakındır, gözükmesi daha da normal karşılanacak sebepleriyle buradan okuyabilirsiniz.



PAS_5016


Ve yeni gelinimiz, Selocum, ver bakalım outfit detaylarını commentlere, ben de soramadım o güzel kırmızı elbisenin menşeyini, arkada ise hayal meyal çıksalar da Aslı ve Seçom. Aslı burada gözükmüyor ama Stilize ile bir projede yer alacak:)



PAS_5014

11 comments:

Cerenicus said...

ayakkabılar inanılmaz güzel, tunic de süper olmuş, ellerinize sağlık :)))

*STYLEBOOM* said...

o renk o renk! cok sevdigim sarkilardan biriyle iyi gider:))

Nar çiçeğinden haylazım/
Gül dalından hovarda

Cansın Ekşi said...

o üstündekinin modeli ve rengi ne öyleeeeeeee . tamamen eridim bittim cok hos cok da yakısmıs ayakkabıların ve sortunla! pazardan 5 tl ye aldım deyince sok oldum. sonraki resimlerde üstünde kot montla görünce daha bi tarz olmussun (: ne yaslısı canıım önemli olan genc hissetmek hep gül sen.(:

visnetadindaa.blogspot.com

aysegul in ny said...

sacların mı koyulastı ılk fotodamı ole cıkmıs bı dk cok afedersın ama ohhaaa bayıldım super olmus boyatmadıysan da acıl kestane alarmı verıyorum super olmus:)) ayakkabılar ve ustun basın golgede kaldı ki ayakkabılar da super:)

Unknown said...

@Cerenicus, tşkler:)
@StyleBoom, çok severim ben de o şarkıyı da rengi de thcx Boom'um.
@Cansın Ekşi, çok tşkler:)
@aysegul in ny, Aysegulum, sen gormedin mi beni oldum kestane:) son 3 posttur yeni renkle karşınızdayım:) Beğenmene çok sevindim, çok tşkler:)

Style Tricks said...

Stilizecim! yeni gordum, kahve saclarin supper harika olmus! Gule gule kullan :)

Unknown said...

İnsanların yaş takıntısını anlayamıyorum ne önemi var, ha 25 ha 55.Önemli olan senin ne hissettiğin, nasıl durduğun, üzerindekini nasıl taşıdığın ve senle nasıl bütünleştiği,enerjin, kendini nasıl ifade edebildiğin, gerisi boş! Saçlar güzel olmuş, ayakkabılarını da güle güle giy :)

Unknown said...

@Modacadisi, dimi yaa! aynen.. ama bole bole bulasıyor hastalık, ilk 1-2 yorumda gulerken, samimice diycem, sonra aman kazak ayaklarıma bak sen demeye başladım da bir yere kadar...
Saçları beğenmene sevindim, ayakkabılar da yeni kıymetlimler:)

Anonymous said...

kızlarla olan fotoda çantayı ters tutmuşsun.içinde cebin varsa düşecek diye endişe duydum yafff:P

gülay said...

yaş takıntısı şöyle bişi bence.yani kişi blogu okuyor,bloger hakında bir fikre sahip oluyor,hımm bu kaç yaşındadır,bence 35-38 arası diye tahminde bulunuyordur.blogerın gerçek yaşını okuyuncada oha falan oluyordur yani:)aa ben büyük tahmin ettim ama daha ufakmış diye sanırım böyle birşeydir.
ama sen 35in üzerinde gösteriyorsun o kesinde stilizecim.keşke her 35 üstünde sendeki fizik olsa diyorum bende:)

Unknown said...

@gulay, yaş,saçta değil, üstte değil, başta değil, sadece ve sadece kalptedir diyorum:)
30 lara merhaba dememe surada 1 ay kaldı halen 29um nufusta, histe bazen daha yaş almış bazen daha küçük.. dediğim gibi onu kalp belirliyor.
@anonymous, düşmedi düşmedi:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...