Friday 16 July 2010

ES

Evet mini bir "ES" verdim, sizi beklettim ama ihtiyacen oldu, gerekliydi, enerjimi topladım, dolu dizgin devam ediyoruz.
Arada neler oldu?
  • Bodrum tatili planlanandan yavaş ama ihtiyacı karşılar sonlandı,
  • Bu haftanın en muhim olayı Huseyin Çağlayan paneline katılımımdı, ondan notlar bu posttan sonra.
  • 1. yıldonumu oyunumuzun talihlisi Şirvan ile konuştuk bir araya geleceğimiz Stilize günü kararlaştırdık. Çok yakında... Daha ne olsun...

Bu kombin hevessiz bir cuma, hevesli bir akşam yemeği ile biteceği için seçildi. Yer caddebostan sahil, Avrupa Yakalı Stilize yemin bozdu, Anadolu Yakası ne değişmiş ne güzelleşmiş, belki de haleti ruhiyeden bilinmez çok iyi geldi.

PAS_5471

PAS_5478

PAS_5492

Vapurla karşıyakaya geçerken gözüme takılan kareler.

PAS_5480

PAS_5481

Bir minik tavsiye: Güzel İstanbul'umu unutup, günün karmaşasında kaybolup, daraldığınızda atın kendinizi vapura, boğazın kokusunu içinize çekin, eşsiz güzelliğini rügar ve martı eşliğinde seyredin, ve ters yakanın sokaklarına yürüyün. Bu şehirde yaşadığınız için ne kadar şanslı olduğunuzu hatırlıyorsunuz gereksiz buhranları siliyorsunuz.

PAS_5501

Dress & Under skirt: Yargıcı, Cardi: İpekyol, Wedges: Yeşil Kundura

PAS_5508

PAS_5511

PAS_5515

PAS_5516

Leonessa bracelet new:, Muge NY' dan sipariş üzerine bana özel;) (dişi aslan demek İtalyanca, 30 Temmuz doğumlu olarak tam bir aslanım), Bracelet with pearl: Muge NY, Bracelet with little diamonds: sevgili Yael'in bugün ki hediyesi:) I LOVE Life in Mono!

PAS_5524
Sunglasses: Marc Jacobs, Earings: Koton and wedding gift from Local Jewelery

PAS_5528

Seyre daldığım, akşam güneşi Cadde Bostan sahilinde..


9 comments:

Anonymous said...

Hırkana bayıldım. Tam benim alacağım birşeymiş. İyiki görmemişim (bu aralar dolabımı ferahlatmaya çalışıyorum da) Ayakkabıların çok hoş, Nil Ertürk de bugünkü postunda aynı ayakkabıları giymiş, ne hoş bi tesadüf.. Yargıcının elbiselerine bayılıyorum ama giyebilmek için layer edebilmek veya jüponvari bişeyler giymek gerekiyor, senin seçimin çok daha şirin olmuş. Blogunu keşfettiğime sevindim.

Unknown said...

@Fındıkkurdu, çok tşkler:) Nil'e ben de aynı tesadufu yazdım:)

Cerenicus said...

süper olmuşsun çok beğendim, inanamadığım yeşil jeffrey campbellin aynısını yapmış yaa süper, çok güzel ayakkabılar güle güle kullan :))

Cansın's World said...

ben ayakkabılara bayıldım.hala var mıdır acaba? ne zman aldın ki?ne kadara almıştın?

Unknown said...

@Cerenicus, teşekkürler, aslen ayakkabı 2009 D&G kolleksiyonundan birwedge e cok benziyor.
@cnsn9, bu yaz sezonu indirimden aldım, ama ben aldığımda numarası hiç kalmamıştı elini çabuk tut:)Fiyatsa coook uygundu 59 TL.

Moonlight said...

Bizim yakaya karşı fikirlerini değiştirmene sevindim. Karşı yaka demek istediğini bilsem dahi yine de söylemek istiyorum. "ters yakanın sokakları" demeyelim lütfen;))Ayrıca unutmadan, bugün için teşekkkürler, çok keyif aldım.

Unknown said...

@moonlight, okadar haklısın ki "ters değil karşı edit ediyorum bile:) Karşıyaka'ya hayran kaldım... Bugün de super, uber bir gündü ben de çok keyif aldım:) en yazkın zamanda görüşmek üzere:)

*STYLEBOOM* said...

bastan ayaga buram buram romantizm ne guzeeeel:)

Unknown said...

@StyleBoom'um dimi cnm plansiz bir şekilde oyle oldu:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...