Monday 19 July 2010

TUESDAY'S GRAY

Faithless konserine yürüyüşten bir kaç kare...
Yorgunluktan olsa gerek yuzum biraz asık ama konserde acısını çıkarttım, Faithless muhteşemdi, Çeşme'de ilk izlediğim performanslarından sonra beni aslında şaşırtmadılar. Küçükçiftlik Parkı da gayet güzel bir konser alanı olmuş. Tekrarlıyorum 2010 İstanbul Kültür başkenti oldu, biz Faithless'a yürürken aynı yoldan bir grup Cemiz Topuzlu'ya bir grup Lutfi Kırdar'a yurumekteydi. Şehrin her yerinden, her gece ayrı melodiler yükseliyor daha ne olsun...

PAS_5555


PAS_5551

PAS_5553
Tee: GAP, Shorts: Twist, Cardi: Yargıcı, Babets: Primark, Bag: Longchamp, Belt: H&M

PAS_5557

PAS_5559

Glasses: Mykita, Earings: Karmen

4 comments:

Cansın Ekşi said...

kemerin ve cantanın uyumuna bayıldım!
cok güzel olmussun

visnetadindaa.blogspot.com

MeRaiL said...

Bunun sisirilmis bir abart oldugunu dusunuyorum, istanbul kultur sehri olmasi icin, daha kirk firin ekmek yemesi lazim..insanlarimiz henuz buna hazir degilde, insanlarin daha cok gelismesi lazim, hem maddi, hem kulturel..
Hangi sokagimizda en az 6-7 tane tiyatro goruyorsunuz? Ve bir semtte o sokaklardan bir kac tane oldugunu?Hangisinde ellerinde en az 3-4 ay onceden alinmis biletleri ile ekmek kuyruguna girmis gibi insanlar goruyorsunuz? Peki(siz haric) turkiye standartlarinda bir kisinin geliri 1oootl. ise ki bu maas almayan o kadar cok insan var ki, hangisi ayda bir kerede olsa kulturel anlamda bir sey yapiyor?
Kac kisi bale, opera,sinema, konser, gosteri, resim sergisi izlemeye gidebiliyor??
Kac tane sanatcimiz var??
Etrafinizdaki bir kac dimtisla, istanbul'u kultur sehri olarak gormek biraz yanlis diye dusunuyorum..

Buyrun birde burayi okuyun, http://karelidefter.blogspot.com/2010/07/2010da-kultur-kultur-bir-kent.html

nar said...

Üstündekilerin yarısından fazlası bende de mevcut! Yine çok tatlı olmuşsun:)
En önemlisi; MeRail'in yazdıklarına tamamıyla katılıyorum. Öyle şeyler yaşıyorum, öyle olaylarla, öyle insanlarla muhattap oluyorum ki... Daha çoook yolumuz var, bence!

Unknown said...

@Cansın Ekşi, tşkler:)
@MeRail, dediklerinde çok haklısın ama bir başlangıç yapıldı, adımlar atılıyor, şehirdeki değişimi gözardı etmek mümkün değil. Basit bir makina değil ki kuralım parçaları yerine yerleştirdik mi düğmeye basılsın ve çalışsın. Bir süreç yaşıyoruz ve her ileri adımda ben çok mutlu oluyorum, umudum artıyor.
@FashionNar, çok tşkler seçimlerimizin tutması da ne güzel:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...