Tuesday 17 August 2010

A STILIZE DAY

Hani 1. yılımızı kutlamıştık şenliklerle, yetmemişti bir de oyun oynamıştık, oyunu kazanan okuyucumuz da Şirvan olmuştu:) Biz o günü çok güzel geçirdik:)
Şirvan ile sabah erkenden tanıştık. Cihangir Kahvedan'da süper bir kahvaltı eşliğinde kendisini tanımaya çalıştım, eh Stilize günümüz için nasıl yaşar, hayat tarzı, seçimleri, sevdiği, keyif aldığı şeyler çok önemliydi, hep dediğim gibi Stilize seçimler, öncelikle içinize sinen ve her haliyle sizi tanımlayan seçimlerdir...

Ve ilk ödül durağımız, bir çok kez bahsettiğim, ünü artık Çukurcuma sınırlarını aşan The Blossom Village, Doğal kozmetik ürünleri oldu. Sahibi sevgili Selma'dan kısa ama çoook yeni ve önemli bilgiler dinledikten sonra...
Kulağım çınladı gibi oldu...Ne gibi bilgiler mi? Temizleyicilerin özellikle makyaj mendillerinin, çamaşırların bile canına okuyan detarjan ve türevi içerdiğini ve cildimize büyük zarar verdiklerini, yüzü temizlemek için sabunun hiç bir şeklinin kullanılmaması gerektiğini, doğal gül, lavanta sularının en iyi temizleyiciler olduğunu, piyasadaki gül sularında sadece 1 damla gül aroması olduğunu... off o kadar çok bilgi var ki Selma'da şahsen tanışmanızı ve dinlemenizi öneririm.
Bilgilendirmeden sonra Selma Şirvan'ın cildine uygun mini bir bakım yaptı ve yine cildine uygun ürün hediyelerini verdi.

Picture 28

2. durağımız İpekyol ve Twist mağazalarıydı, sanırım en eğlenceli ama bir okadar da yorucu yer burasıydı. Önce bir tarama, seçimler, kombinasyonların tamamlanması ve deneme safhası.
İpekyol ve Twist çalışanları bizleri evimizde kendi dolabımızı karıştırır rahatlığında hissettirdiler, elimizi attığımız her parçaya koştular ve bir ara darma duman sekiz olduğumuz prova odasında yardımımıza gelip bizi çözdüler:)


DSC_1042xy
Picture 37

Sıra geldi seçimleri bir bir denemeye, Şirvan sabırla giydi çıkardı giydi çıkardı.. Tüm seçimleri de çok güzel taşıdı:)


Picture 38

Picture 39
DSC_1119xy

DSC_1186xy

Ben ne giymiştim? Maxi Dress etek yerine: Mudo, Tee: Machka, Belt: Mango, Earings: Yargıcı, Sandals: Accessorize aslında burada selvi boylu Şirvan yanında İpekyol sandaletleriyleyim:)
DSC_1104xy

DSC_1417xy-1

İçlerinden, resimlerden de anlayabileceğiniz gibi pek üstünden çıkarmak istemediği açık mavi ipek ceketi, beyaz şifon tuniği ve hemen üstteki yüksek bel marin pantolonu bir başka sevdik.Şirvan'a bugüne ve Stilize'nin 1. yaşı hatırası olarak hediye edildi. Hem de bedenini bulamadığımız pantolonu başka mağazadan bulup Şirvan'a birebir kapıdan teslim ettiler.
İpekyol'da kısıtlı süre daha indirim devam ederken önümüzdeki sezona da yatırım olacak parçalar özellikle ceketleri ve havuç panyolonları kaçırmayın derim.

Ardından, bitti mi sandınız bitmedi 3. ve son durak M.A.C'teyiz, makyaj dersi aldık. Bu ders esasında 160TL alışveriş karşılığı özel randevu ile, belirli uzman eğitmenler tarafından veriliyor, derste yüze yakışan makyaj teknikleri anlatılıyor ve sadece yüzün yarısına uzman tarafından uygulanıyor, yüzünüzün diğer yarısına uzmanı takiben siz yapıyorsunuz makyaj önerileirnin aynısını.
Şirvan'a hem gece hem de gündüz kullanabileceği çok basit, temel bir kaç malzeme ile pratik uygulamalar gösterildi. Gerçekten çok da başarılı oldu, ayrıca bugüne özel %30 indirimli ürün alabildi.


Picture 40

Günümüz Şirvan'ın elinde hediyeleri ve tarzında fark yaratacak seçimler ve deneyimler ile sona erdi.
DSC_1565xxy

Günü kare kare fotoğraflayan Tuğçe Şenoğul'a ayrıca Teşekkürler:)

7 comments:

Moonlight said...

Sevgili Stilize, en başta bu güzel günü bana sağladığın için teşekkürler. Muhteşem ve bir o kadar da yorucu bir gündü, havanın sıcaklık ve nemle bize hiç yardımcı olmadığı, bir şey içer misiniz diye sorulduğunda suuuuu diye cevap vermekten sıkılmadığımız bir gün:))

Selma hanımın verdiği her bilginin şaşırtıcı olduğu, yepyeni bilgilerin öğrenildiği ve en sonunda gülerek ama bunların tamamını aklımda tutamam ki, keşke sesinizi kaydetseydim dediğim anları dün gibi hatırlıyorum. Ürünlerden çok memnun kaldığımı özellikle belirtmeliyim, herkese tavsiye ediyorum. Kaldı ki sadece Selma hanımın tatlı muhabbeti için bile ziyaret edilir:)

Bir sonraki durağımız İpekyol ve Twist ise kesinlikle en yorucu zamanlarımızdı, hele hele benim bir gün öncesinden de gelen yorgunluğun üstüne bir sürü kombini denememle beliren keyifli yorgunluk yüzüme yansımış. Tüm çalışanlara teşekkürler. Havalar nedeniyle hediyelerimi kullanma olanağı bulamasam da, kendilerini çok sevdim. Pazar günü hava yağmurlu olacakmış, kimbilir belki o gün giyebilirim, ne dersin;)

Gelelim son durak M.A.C.’e, makyajdan bihaber olan bendeniz için zaten aklımda olan makyaj dersini hediye olarak kazanmak güzel bir deneyimdi. Makyaja dair temel bilgileri aldıktan sonra, fırçaların yarattığı başarıyla yüzleşmek süperdi. Fırçaların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım, dersten öğrendiklerimle beraber bu yolda emin adımlarla ilerliyorum. M.A.C. ekibine de teşekkürler.

Ve tabii ki Tuğçe’ye, kendimi model gibi hissettiren, söyledikleriyle fotoğraf çekilirken rahatlamamı sağlayan Tuğçe’ye de teşekkürler.

Görüşmek üzere, sevgiler.

Unknown said...

twist...tanrım en sevdiğimden... :)
mcx... :)

Unknown said...

@Moonlight, :) ben çok teşekkür ederim Stilize'yi şenlendirdin, yakıştırdığın renk(Nar Çiçeği) ve tatlı(Sufle) ile onure ettin:) senin de soylediğin gibi rengarenk bir gün geçirdik, tekrar görüşmek dileğiyle.
@Pınar, :)

ŞIKELLA said...

çok harika bir gün olmuş..
gelde şirvanı kıskanmaaa
stilize her vaat ettiğini tam anlamıyla yerine getirmiş...
eline sağlık stilizeee
ayağına sağlık şirvan :)

*STYLEBOOM* said...

ayy cok eglenilmis cok cok cooook

benim guzellik uzmanimin dehset bir yasaklar listesi var ve o mendiller o listede:))

bu arada ben de marin yuksel bel pantolonlu kombine bayildimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, onu iyi ki almissiniz:)

M.A.Cde stilizemin ciddiyetne bakin, teknikleri kapmis belli, onune ben oturucam ilk tamam mii bana makyaj:))

Unknown said...

@Şıkella, Stilize günleri bir sebep bulup, uydurup tekrarlayacağız:) takibe devam kıskanmaya mahal yok, belki de bir daha ki sefere Şıkella'ylayız;)
@STYLEBOOM, ya ben bilmiyordum yuzumu oyle oyle parçalamışım cnm, şimdi Selma'nın kileri ile rehabde:)
Pantolon di mi? Çok yakıştı, bel incecik butun yuksek belli modelleri cok iyi taşıyor kızımız.
Makyaj ne zaman istersen cnm ama senin eline su dokemem senin cektiğin kusursuz incelikte ki eyeliner yeter:)!

ALIŞVERİŞ CİNİ said...

Çok eğlenceli bir gün olmuş belli ki ne güzeeel :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...