Monday 13 February 2012

VDAY

Sevgililer gunu:)
Hepinizinkini kutluyorum. Kimilerine gore seytan, yani satis pazarlama icadi bugun gereksiz, tuketimi gidiklamaktan oteye gitmeyen oyle bir gun.. Dogruluk payi var mi var, ama seytanlarin eskisi olarak amaci ne olursa olsun bu icadlari seviyorum. O amaca alet olmadan tamamen duygusal tarafini kullanarak sevdikleri hatirlamak size kalmis.
Bu ve benzeri anneler, balar, vs.. gunlerde gidip bir hediye almak yerine, icinde mutlaka kisisel emegimin, yaraticiligimin oldugu masrafta minumum ama zamanda ve maneviyatta maximum, anisi, hatirasi kalici, karsimdakini gulumsetecek seyler hazirlamayi seviyorum.

Ne gibi, elimiz degicekse en basiti, yaratici bir masa.. Illa mukkellef bir aksam yemegi sofrasi olmasi gerekmiyor, bu sene haftaici olmasi zorlasa da guzel bir kahvalti masasi ya da tepsisi, tatlilar ve sampanyayla gecirilecek tatli bir sobet araligi.. Hic yemek pisiremem derseniz, e sebze meyve yikayip, dograyabilir, krakerler, mini buskivilerle fondue gecesi hazirlayabilirsiniz.

Saved Photos-128

Yemek hazir olsun, yine de kalici bir seyler vereyim diyenler icin ici surprizlerle dolu kutular olabilir. Kutuyu acarken icebileceginiz bir sarap veya prosecco iki bardak yaninda, cilekler. El yazinizla sevgi notlari, mesela ilk tatil firsatinda gormek isteyeceginiz yerin haritasi ozel notlarinizla, ilgi alanina iliskin bir moleskine defter ilk sayfasinda sizin mesajinizla baslayan, resimlerinizden bir kolajin poster haline getirilmisi yine uzerinde resimlere dair notlarinizla, momiji bebegi icinde sevgi notunuzla... Gibi gibi yaraticilik sonsuz gerisi size kalmis bir ask kutusu.

Saved Photos-127

Hepinize ashk dolu bir gun diliyorum.

Fotolar pinterest, panolarima buradan bakabilirsiniz.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...