Saturday 26 September 2009

LONDON.VOL.2: LFW'09


Catwalk

Golden patterned socks/ Altın desenli çoraplar
Tamara Fog's Corner/Tamara Fog Standı
LFW Que/ LFW giriş kuyruğu
LFW Entrance/LFW Giriş
Tee: River Island, shorts: Pull&Bear, Babets: Primark (New:)), Scarf: can't remember:(

İşte London fashion weekend fotoları. Event beklentilerimin aksine büyük bir pazar havasındaydı. 40-50 tasarımcının corner ı vardı, günde 4 defa 40 dk lık bir catwalk show gösterimi oluyordu. Catwalk show gerçeklerinden pek uzak, moda haftasının atmosferini taşımıyordu. Ortam Somerset House'a bayıldım. Tarihi büyük bir bina ve ortada avlusu ile ruhu olan büyüleyici bir yapıydı. Kalabalık aynı Londra gibi cosmopolitti, zengin orta yaş ablalar, şık şık, yaratıcı çıtırlar ve dünyanın her köşesinden turistler.

Günün sonunda: 1 vintage beyaz çantam oldu, yeni kombnasyonlarda görürsünüz.

Not: Hayatımda bu kadar Cahanel 2.55 i ilk defa bir arada gördüm, her rengi, her yaştan kadının omzundaydı, bir ben de yoktu:(

Here is the London Fashion Weekend 09 photos. It was like a Grand Bazaar for Fashionistas. 40-50 designer had corners and a catwalk show for just 40 minutes, 4 times a day.
Catwalk show didn't have the real fashion week atmosphere. I loved Somerset House, It's a big historical place and has a big garden. It has a soul.
Crowd was cosmopolite just like a london:) Rich middle age women, chic and creative little mesdemoilles and tourists from all over the world.
At the end of the day:I bought a vintage white bag, you'll see @upcoming outfits.

P.S: I've seen so many Chanel 2.55 together, in every color, on shoulders of the every age of women, not mine:(

2 comments:

PNR Design said...

Tam bir moda düşkünü olaraktan blogunda yazdıklarının özellikle "you can find @" kısımlarının çok işime yarayacağını düşünüyorum. Aynı zamanda da kendim birşeyler üretmeyi çok sevdiğim için bu yazındaki altın armalı çorap dikkatimi çekti benim için harika bir fikir oldu:), bir ara kendim böyle bir şey yapıp DIY project olarak yayınlamayı düşünüyorum:) tabi ki fotonun fikrin çıkış noktası için buraya link vereceğim.Blogunu izlemeye devam, başarılar...:)

suzzydistilize said...

Smyrnote ben de yaptıklarına baktım harika işler çıkarmışsın, çorabı büyük merakla bekliyorum, bu çorabın okadar meraklısı çıktı ki, ben de araştırdım ama bulamadım, orjinali de bir DIY olabilir.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...