Saturday 3 July 2010

ISTANCOOL CROWD

Dün bir ISTANCOOL denemesi yaptık, not defterim elimde. 15:00 de Zaha Hadid'i, 17:00 de Daphne Guiness'i dinlemeye planlı ve motive gittik.
Vogue'un yemeği invitation only'di ancak İstanbul Modern'in restoranını full kapatmadıkları için biz de orada yemeyi tercih edince yemeğe katılmış gibi olduk:)
Değişik bir kalabalıktı, dikkatimi çeken bir kaç değişik stil sahibi vardı. Ne kadar Vogue'dan Atıl Kutoğlu, Daphne Guiness tweet leri gelse de ben kendilerini göremedim ama sizlere aşağıda gözüme takılan resimleri aldım.



PAS_5204

PAS_5207

Jeanle ya da şık bir kombinle farketmeden büyük nikah ya da cenazelerde kullanılan şapkalar kullanılmıştı çok hoşuma gitti. Hazzo Pulo pasajındaki ünlü Madam Katya'yı bu ara ziyaret edebilirim.


PAS_5209

Ece Sukan her zamanki fark yaratan haline kıyasla klasikti ama güzeldi:)

En büyük hayal kırıklığı 15:00 de Zaha'yı dinlemeye indiiğimizde gerçekleşti 20 dk gecikme sonunda Zaha Hadid konuşması iptal.
Dünden beri programın sarkarak devam ettiğini ve diğer oturumun da garantisi olmadığını duyunca, e sergiyi de daha yeni hallaç pamuğu etmiş, yutmuştum biliyorsunuz.


PAS_5246

Katılımcıları görmekten, havayı koklamaktan, Nil Erturk, Eymen ve Stilize'ye daha önce misafir olan Dilan'la ayaküstü bir kaç dk tatlı sohbetten ileriye gidemedi. Bugün bilemiyorum motivasyonum kayboldu:(


Ne giymiştim? Skinny Jean: Twist, Tee: Mango, Shoes: Gaspard Yurkievich, Cardi: Ipekyol, Clutch: Vintage from London, Earings: Coquet, Sunglasses: Zegna-Emro's



PAS_5253


PAS_5257

PAS_5226

7 comments:

*STYLEBOOM* said...

canim madam katyanin yeri gonlumuzde ayridir ama sana Miaelegancia ve Charlotte White Millinery yi de oneririm sapka icin,ben Cumhurbaskanligi kosularinda onlardan kiralamistim:)

narina said...

en soldaki kırmızı pabuçlu kız da beeen:)tanıştığıma çok memnun oldum,tekrar görüşmek dileği ile.

Unknown said...

@STYLEBOOM, Boom um ben kaçırdım mı Cumhur başkanlığı koşusu outfitini göruyim yaaa ne cici olmussundur:)Miaelegancia ve Charlotte White Millinery e de bakiim...
@narina, ben de cok memnun oldum:) bir daha ki sefere daha uzun sohbet edelim, konusamadık hiç.

Cerenicus said...

şapkalar muhteşemmm, kesinlikle değişik modellerde şapkalar bulunmalı, alınmalı :)))

http://cerengnc.blogspot.com/

*STYLEBOOM* said...

yok cnm kacirmadin cunku henuz bu yilki kosulmadi:)) gazi kosusunu ise bu yil ben kacirdim peh!

Nil said...

Bir dahaki sefere daha uzun bir zaman diliminde görüşüp sohbet etmek dileğiyle canım :)

Unknown said...

Evet Nil'cim, çok sevinriim. Aslında senin iş ve benim ev çok yakın konuşalım:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...