Monday 6 October 2014

MINIMALIST OR BORING?

Milan_Fashion_Week_Spring_Summer_15-MFW-Street_Style-Diletta_Bonaiuti-White_Dress-Adidas_Stan-Sneakers-1

Yasla, yasanilan sehirle, cevrenizdeki insanlarla, ruh halinizle, doganizla herseyle okadar alakali ki giyinmek..
Bir tarzi olan, stil sahibi kadinlara/erkeklere hayranim, tutarliligi dolabimda hic bir zaman gosteremedim. Gezdikce, gordukce, ogrendikce, beslendikce degisip durdu ustume gecirdiklerim zevklerim.. belki bu degisim icinde bir nebze kendi cizgimi hep tutabildiysem iskelet misali ne mutlu bana ama o cizginin disina ciktigim zamanlarin farkindayim.

Bu arada yasadigim guzel, renkli sehir Barcelona'nin civil civil renk mozagine ters, tek renk, dumduz, notral, siyah-beyazlarin, desensizlerin pesindeyim. 3 yilin sonunda iyiden iyiye buralilara benzemeye basladigimi, degisimi uzerimde hissederken, bu sehrin en chic kadinlarin da hep minimalizmi tercih ettiklerini farkettim.

Bu donem de boyle, Aslan burcumun rengarenk, desenli civil civil, cekici baskilari bir yana dursun, o piril piril, sikirtili asesuarlarim biraz dinlensin, ozlensin.. Ben bu ara daha sade, daha tek renk daha minimalistim, ya da sikici m?i Ya da aksine icimdeki zenginligi gosterecek, gizlemeyecek sekilde disim notr mu?

12_10_Tommy-Ton-Spring-2015-RTW

Paris_Fashion_Week_Spring_Summer_15-PFW-Street_Style-Camille_Charriere-Grey_Skirt-Oversize_Sweatshirt-5

Paris_Fashion_Week_Spring_Summer_15-PFW-Street_Style-Jennifer_Neyt-

GhostBusters_Firestation-New_York-Shorts-Sneakers-Bersha-Outfit-NYFW-Fishbraid-16

photos Tommy Ton (style.com), CollageVintage (collagevintage.com)

Not: 3 dilde blog tutmak ne zormus, mumkun oldugunca devam.. ama sirf buyuzden yazmayi birakmamak icin oncelik Turkce'de.. 

P.S: It's very hard to writing blog in 3 languages.. Just because of this reason, I stopped to blog for a while..Not to stop again primary and the easiest is writing in Turkish but I will intend to writing in english also.

Noticia: Escribir un blog en 3 linguas es muy dificil.. Por este no pude escribir hace mucho tiempo. Para no parar otra vez, mi primera opción será escribir en turco pero intentaré escribir en español tambien

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...